Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,995

Etiketler

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Gazi abi bora ile iyi gezmişsin abi walla ne yalan söyleyim benimde canım çekti şimdi arabam biter bitmez alip geleceğim şimdiden sabırsızlanıyorum görüşürüz abi motorunda hayırlı olsun bende abim merak sardı oda 2009 suzuki intruder marka aldı abi kısmetse 3 temmuzda sınav var ehliyet alacak tanıştırırım seni bir ortak tarafımız daha oldu seninle bak hadi bakalım salıcakla kal

foremost' Alıntı:
Gazi abi bora ile iyi gezmişsin abi walla ne yalan söyleyim benimde canım çekti şimdi arabam biter bitmez alip geleceğim şimdiden sabırsızlanıyorum görüşürüz abi motorunda hayırlı olsun bende abim merak sardı oda 2009 suzuki intruder marka aldı abi kısmetse 3 temmuzda sınav var ehliyet alacak tanıştırırım seni bir ortak tarafımız daha oldu seninle bak hadi bakalım salıcakla kal
İbrahim her zaman bekleriz büyük bir keyfle aramıza, araçın güzel oluyor hayırlı olsun, ortak noktalarımız çok evet motor abimin ben de merak saldım biniyorum 3 temmuzda bende sınava giriyorum

gazi sezer' Alıntı:
bora,devrim ve ben olurda o gezi güzel olmazmı, baksana defender altına yattı ,sen yinede kokteknik'e sor
sabah motorla,ögleden sonra defenderle,harika birgün gecirmissiniz.ibrahimin dedigi gibi buralardan imrendik.allah saglik verirse daha ne geziler yapariz,toroslari gez gez bitmez.

Hamdi SEZER' Alıntı:
sabah motorla,ögleden sonra defenderle,harika birgün gecirmissiniz.ibrahimin dedigi gibi buralardan imrendik.allah saglik verirse daha ne geziler yapariz,toroslari gez gez bitmez.
seni bekliyoruz çayıırağası sen yoksun daha gezemiyoruz, bora güzel güzargahlar belirlemiş senin gelmeni bekliyoruz.

Hamdi SEZER' Alıntı:
bize tarih söyle ne zaman geliyorsun.? ben baştepe'yi özledim hayal gibi geliyor tekrar bi gitmemiz lazım

gazi sezer' Alıntı:
seni bekliyoruz çayıırağası sen yoksun daha gezemiyoruz, bora güzel güzargahlar belirlemiş senin gelmeni bekliyoruz.

yalnız rotalar adana merkezli başlıyor şimdiden bilgilerinize sunulur ;D

okey gazi abi ben o zaman birde telsiz için kablo çektireyim elektirikçiye sizede iyi geceler

Gezi güzel olmuş,Bülent abininde keyfi yerindeymiş.

Yalnız 1 def eksik fotoğraflarda ??

selam eşsiz sohbetleri sıcaklıkları misafirperverlikleri için mersin grubuna çok teşekkür ederim harika iki defender ve sahibiyle tanıştım
3-4 saat rakı balık eşilğinde defender off-road ve gezenbilirden konuştuk ve sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşçasına
gazi abinin kornası tatlıcı ruhi SANTA IRAS devrim dostum boranın mürüvveti o günün unutulmazlarındandı :smiley:

dün yazamadım özür gece 03:00 de çıktım mersinden sabah kayseriden fren balatası amartisör ve merkez tamir takımı aldım sivasa 12:00 geldim akşama kadar dükkanda işler 20:00 da yattım sabah 7:00 kalktım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri