Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,006
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

evet benim dinodefender eksikti çok aradım kendisini :smiley:
mersine benim reno traffic ile gittim inşallah defenderimide götürecem birgün

Etiketler

hamdi abi gazi abi kolay gelsin ben bir telsiz buldum bakarsanız sevinirim anten dahıl

ALAN 48 PLUS MULTI B telsiz bu bir bakarsanız sevinirim

17562234ja4.jpg

foremost' Alıntı:
hamdi abi gazi abi kolay gelsin ben bir telsiz buldum bakarsanız sevinirim anten dahıl
ibrahim selam,bence telsiz olmazsa olmaz.bizde tavan dösemesi altindan anten kablosunu gecitdirmistik iyi oldu.sende yaptirirsan iyi olur.bence baslangic icin bu telsiz yeterli.türkiyede fiyati ne kadar.?

kokteknik' Alıntı:
selam eşsiz sohbetleri sıcaklıkları misafirperverlikleri için mersin grubuna çok teşekkür ederim harika iki defender ve sahibiyle tanıştım
3-4 saat rakı balık eşilğinde defender off-road ve gezenbilirden konuştuk ve sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşçasına
gazi abinin kornası tatlıcı ruhi SANTA IRAS devrim dostum boranın mürüvveti o günün unutulmazlarındandı :smiley:

dün yazamadım özür gece 03:00 de çıktım mersinden sabah kayseriden fren balatası amartisör ve merkez tamir takımı aldım sivasa 12:00 geldim akşama kadar dükkanda işler 20:00 da yattım sabah 7:00 kalktım
bülent selam,mersindeki defender,cilerle tanisip güzel bir gün gecirdigine sevindim.ben gazinin abisiyim,1 ay önce ayrildim mersinden,almanyada yasiyorum. kismet olursa gelince tanisiriz. benim bir tur fikrim var.3-4 defender gemiyle mersinden kibrisa,bütün kibrisi gezmek , 5 parmak daglairnda kamp yapip geri dönmek. arkadaslar ne dersiniz, sizce nasil olur.????

walla abi ben tek gitmeyi düşünüyordum .ama hep beraber gidersek süper olur hatta kıbrısta da bir defender kullanıcısı var onunlada irtibata geçebilirim.
selamlar hürmetler

siz nezaman dönüyorsunuz türkiyeye yani nezaman mersinde olursunuz
boranın izin zamanınıda ayarlamamız lazım
kamp işi süper olur benim tüm ekipmanım var

bizde malesef temmuzda izinler durduruldu ama temmuzun 25 inden sonra 1 hafta izin alabilrim yada ağustosta istedğimiz zaman. sadece defender olarak sınırlamıyalım belki ali bey , tuğrul bey, cem beylerde gelir :smiley:

bora1071' Alıntı:
bizde malesef temmuzda izinler durduruldu ama temmuzun 25 inden sonra 1 hafta izin alabilrim yada ağustosta istedğimiz zaman. sadece defender olarak sınırlamıyalım belki ali bey , tuğrul bey, cem beylerde gelir :smiley:
selam bora,islerim cok yogun, büyük ihtimal bende 8. ayin icinde mersin,de olabilirim.

Hamdi SEZER' Alıntı:
selam bora,islerim cok yogun, büyük ihtimal bende 8. ayin icinde mersin,de olabilirim.

olsun geç olsun güç olmasın bütçe yine sınırsızmı ;D çayırağasına biraz daha modifiye yapalım :smiley:

bora1071' Alıntı:
olsun geç olsun güç olmasın bütçe yine sınırsızmı ;D çayırağasına biraz daha modifiye yapalım :smiley:
aynen, bütce sinirsiz.cünkü cayiragasini (defender) sevmisim ben. saydim 16 tane hobim var,hobilerim icin cok harcama yapmisim.pisman degilim,devamli heycanliyim.daha isimiz bitmedi yapilacak cok isi varda ben yaninda olmaliyim yaptirirken.gazi,ye yaptir desem parca ve usta parasindan fazla raki ve meze parasi ödüyorum.

Ağustos tam denkgeliyor desenize. Boyle konusun canini cektirin , olan var olmayan var :D

gazi abi ben telsizi dün satın aldım bügün elimde olur yanlız o dediğim alan 48 cb onu almadım o seyyarmış anun yerine Midland ALAN 78 Plus Multi B Halk Bandı CB AM/FM
telsizi aldım anten ile birlikte 300 tl ye aldım lınkide gönderiyorum bir bak abi http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-ALAN-78-PLUS-MULTI-B--HALK-BANDI-CB-AM-FM_u_r_n_18.htm

boyut.jpg

foremost' Alıntı:
gazi abi ben telsizi dün satın aldım bügün elimde olur yanlız o dediğim alan 48 cb onu almadım o seyyarmış anun yerine Midland ALAN 78 Plus Multi B Halk Bandı CB AM/FM
telsizi aldım anten ile birlikte 300 tl ye aldım lınkide gönderiyorum bir bak abi http://www.dnsonlineshop.com/MIDLAND-ALAN-78-PLUS-MULTI-B--HALK-BANDI-CB-AM-FM_u_r_n_18.htm
İbrahim selam, hayırlı olsun piyasadaki en iyi telsiz olmış olduğun telsiz,abimin dediği gibi telsiz olmassa konvoyla gitmenin anlalamı olmuyor, bol brek brek'li günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri