Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,081
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi abiye turbodizel olayından bahsetmiştim. illerde yaptıracağını tahmin ediyorum. renk konusu kişisel bir tercihtir. camel sarısını inşallah benim alacağım ve ahmet kirvenin aracına uygulayacapız. gazi abiyi ne kadar tanıyorsam hislerine tercüman olayım: jeep markasında bir tutku, bir sempati bir ayrıcalık göremiyoruz. istese onun en modifiye edilmiş hazırınıda alırdı. defender a alıp toplamak başlı başına ona ve hepimize huzur veren, keyif veren bir olay. burada biz defender ile ilgili konular fikirler üzerinde duruyoruz. cjler kişisine göre ayrı bir hastalık olabilir ama şuan biz Defender a odaklanalım :D

Etiketler

selam bora. selam arkadaslar..defender zeytin agaci gibidir,toruna miras birakilabilir diyor,sisdagli üye arkadas .ben katiliyorum.

bugun siyah olması gereken yerler yapıldı,kaporta rengine boyandı cantlar. 15 günlük kaporta işleminden sonra yarın elektrikciiye taşınıyoruz

IMG_0879.jpg

IMG_0871.jpg

IMG_0874.jpg

IMG_0875.jpg

IMG_0878.jpg

Orhan bıyıklı teşekkür ederim, sağolun iyi birşey yapmaya çalışıyorum. yarınm elekterikciye taşınırouz umarım istediğim gibi olur

1 km daha gidecek hal kalmamıştı ,ne bende nede kirvemde,yemek sonrası çaylarımızı yudumlarken, restauranın dışında görevli arkadaş deferder yıkıyordu hiçde yorgun bir hali yokdu defender'in gelen giden ona bakıyordu sanki 1.000 km daha giderim der gibi duruyordu. çaylarımız bitti ve hesabı istedim 50 TL cıvarı hesap geldi kredi kartından çektiradim ve post makinası slip keğıdını cebime koydum ne olduysa tekrar çıkarıp bakma ihtiyacı duydum, ve çıkardım cebimden 2 TL gibi bir rakam çekilmiş bu nedir derken samsun'da kalkan yediğimiz İtimat balık restauranın olduğuınu farkettim ve kivreme itimat balık bizden 2 TL çekmiş dedim kivrem iki tane çekilmiştir falan dedi ama içiimde bir not kaldı bu konuda.bu arda yol almaya başladık kivrem arabayı kullnıyor ben soğuk milller yudumluyordum, tanıdık bildik topraklara gelmiştik inanmaya başlamıştım artık bu yol bitecek; Kolay değil arkadaşlar yaklaşık 27 saat olmuştu trabzon'dan çıkalı

unutmadan söyleyeyim banka ile görüştüm İtimat balık yanlış çekmiş kredi kartından, bize ulaşma imkanları olmadığı için ( çıkarken kartlarını almştık ) aradık yanlışlığın farkında olduğumuzu ve hesap numarası vermelerini istedğik, gelen hesap numarasınada 135 TL eft yaptık; çok memnun oldular,ıstediğimiz zaman Merisn'e kakan balığı gönderebilecekleirni ifade ettiler.

gazı abı sen artık o adamın gozunde kralsın eger bırdaha gıdersen o mekana allah nasıp eder ınsallah bak emrah yegenımd edı dıyeceksın kırmızı halı serecek senın yoluna aslan abım benım

Merhaba Gazi bey,
Sen en doğru olanı yapmışsın belliki paranın nasıl kazanıldığını çok iyi biliyorsun.
Ya birader nedir o öyle 6x6 abin gaza gelipte Gazi ben bunu istiyorum der haberin olsun.Tabi sen 6x6 yapan biri olarak tecrübeli olursun sonra birde bana toplarız.
Emeklerine sağlık usta arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.Miller den çok bahsetme zam yaparlar.
Kal sağlıkla.

Merhaba:! sisdağlı,
öncelikle "defender zeytin ağacı gibidir,toruna kalır" sözünüzden dolayı sizi kutlarım.
6x6 konusuna gelince özelikle koydum resmini, abim sever böyle şeyleri, kendisi yurtdışında bir an önce gelsin diye yapıyorum.
aracınızı Mersin'de toplarsak seve seve ilgilenirim;hatta üzerine para verebilirim,(bu iş erkekler için mangal yakmaya benziyor.!)
öyle alışmışımki milller'a bahsedince canım istedi.
Ustalar konusunda zaten kendi branşlarında usta kişiler,defender'da onlara iyi bir tecrübe olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR