Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,018

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Arazi araçlarında genelde geniş tabanlı veya daha büyük ölçüde lastikler kullanılıyor çoğu bence görüntü sağlıyor örneğini defalarca gördüm gösterişli lastikle çıkılamayan yeri orjinal vede daha küçük motorlu araçların kolayca geçtiğini gördüm ben kendi aracımda orjinal ölçüde arazi lastiği kullanıyorum yakıttada çok farkediyor.

gazi sezer' Alıntı:
tuğrul katılıyorum sana mutlaka farkeder,

yakıtta fark ederde bazı çamur ve bataklarda ancak extrem denilen arazi lastikleri ile geçile biliyor ben çok denedim onun için rahatlıkla söyleyebilirim :smiley:

egeli 34 sizde haklısınız ama lastiğin deseni uygun olursa hem arazide hemde asfaltta hiç üzmez benim zj de yokohoma at lastik var çokta memnunum hatta çoğu zaman uzun yoldada kullandım asfalttan çıkıp derin çamurada girdim banamısın demedi.

gazi sezer' Alıntı:
bıyıklı arkadaşım ben beğeniyorum 6x6 yı bir gün o günlerde gelir umarım sizin için.
gazi ,hudaya verileni saymazsak bu benim 4'üncü aracım,o anlamda sormadım .sadece süper bir karavan olabileceğini düşledim yoksa offroad için kısa şaselerin daha uygun olduğunu düşünüyorum,ellerine sağlık güzel olmuş.

gazi sezer' Alıntı:
defender 110 için kabul görmüş gözede hitap eden bir marka ve model varmıdır?

235/85/16 spec track extrem bir lastik bu def lr için
mt olarakda
235 /70/16 dakar ve 235/85/16 tracktıon track resimlerine bakın desen olarak bilgi sahibi olursunuz :smiley:

gazi abiciğim yarın bizim defender atelyesine bir bakayım yeni lastik ne takıyorlar görünüşleri güzel ama markasını bilmiyorum yarın size bildireyim.

TUĞRUL' Alıntı:
egeli 34 sizde haklısınız ama lastiğin deseni uygun olursa hem arazide hemde asfaltta hiç üzmez benim zj de yokohoma at lastik var çokta memnunum hatta çoğu zaman uzun yoldada kullandım asfalttan çıkıp derin çamurada girdim banamısın demedi.

tuğrul benim söylediğim hafta sonu ormana gidiyoruz belgrad veya şile veya yayla orlardaki zeminden bahsediyorum normal arazide tabi sorun olmaz şimdi tek araba kullanıyorsanız haaklısınız ama hafta içi otomobil hafta sonuda arazi aracı kullanıyorsanız extrem lastik takmak iyi oluyor. :smiley: sizin arabanın motıruda güçlü fark eder oda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri