Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,015

Etiketler

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Merhaba Gazi bey hikayenizi başından beri ilgiyle izliyorum gerçekten çok hoş. Aracınızın son hali de güzel duruyor şimdiden hayırlı olsun. Yazları mersine geliyorum (Genelde taşucu civarı ama merkezede sık gidiyorum.Umarım bitmiş halini yakından da görmek nasip olur. Planlarım tutarsa bende inşallah defender ile gelmek istiyorum. Resimlerde dikkat ettim de cam fitillerini de boyattız galiba renklerinde ki matlıktan mı ve boya da çatlama olmaz mı fitiller de merak ettim. Vurduğunuz boya mat siyah mı. Teşekkürler

Çalıştığım yer askeri fabrika defender atelyesi derken onu kastetmiştim senede 100 civarında defender kuru şase yapılır yeniden sıfır malzemelerle toplanır komple revüzyon yani araç orjinal fabrikasından çıkmış gibi sıfırlanır.

egeli 34' Alıntı:
Sarozdan davet alınca oraya gittim ;D
umarım iyi ,güzel ve sorunsuz geçmiştir gazinin 6x6sı kafama takıldı, gerçekten süper bir karavan olur.bende boy uzun ,benim defender'e sığamadım Ankarada uyumak için bayağa zorlandım. ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
gazi ,hudaya verileni saymazsak bu benim 4'üncü aracım,o anlamda sormadım .sadece süper bir karavan olabileceğini düşledim yoksa offroad için kısa şaselerin daha uygun olduğunu düşünüyorum,ellerine sağlık güzel olmuş.
orhan arkadasim selam,sizin araciniz 90 lik defendermi? kac yildan beri kulaniyorsunuz?

TUĞRUL' Alıntı:
Çalıştığım yer askeri fabrika defender atelyesi derken onu kastetmiştim senede 100 civarında defender kuru şase yapılır yeniden sıfır malzemelerle toplanır komple revüzyon yani araç orjinal fabrikasından çıkmış gibi sıfırlanır.
öyle bir atölyede ,bekçiliğe bile razıyım ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
umarım iyi ,güzel ve sorunsuz geçmiştir gazinin 6x6sı kafama takıldı, gerçekten süper bir karavan olur.bende boy uzun ,benim defender'e sığamadım Ankarada uyumak için bayağa zorlandım. ;D ;D ;D ;D

gayet güzel geçti ben disco2de rahat uyuyorum arka koltuğuda toplayınca baya geniş oluyor :smiley:

bahattin selam,hoşgeldin.!
aklıma geldikce hikaye benimde çok hoşuma gidiyor, iyi olsun diye uğraşıyorum araç, mersin'e geldğinizde beklerim defender ile gelirseniz dahada hoş olur.boya mat siyah birazda astar attırdım içerisine tam siyah değil,fitillere gelince usta iyi olacağını söyledi,şuaan güzel duruyor sonrasını bilemem

Hamdi SEZER' Alıntı:
orhan arkadasim selam,sizin araciniz 90 lik defendermi? kac yildan beri kulaniyorsunuz?
Bu 110 lr def. üzerinde 300tdi var 2009 kasımda adana'dan getirdim çok iyi durumda (1991 mod.)

Orhan bey iyi akşamlar haklısınız beni bile cezbediyor her türlü arazi aracının yapıldığı bir yer benim bölümüm başka ama canım sıkılınca gider bakarım ustalarla sohbet ederim bilgi alşverişi yaparız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri