TUĞRUL
Yüreğinin götürdüğü yere git gidemezsen 4x4 kullan
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
tüm arkadaşlara iyi geceler yarın mesai var.
tüm arkadaşlara iyi geceler yarın mesai var.
gazi bende var dedimORHANBIYIKLI' Alıntı:bende var.
...TUĞRUL' Alıntı:gazi abi iyi akşamlar bakıyorum son rutuşları yapıyorsunuz yakışıklı olmaya başlamış bugün lastiklere baktım bizdekilerin hepsi lassa LTA 750 16 dubleks desenleride güzel lastikçi ustamız asfalt ve arazi için ideal bir lastik diye söyledi fabrikadanda bu model lastikle çıkıyormuş birde benim eski aracım suzuki vitarada kullandığım lassa competus modelide iyiyydi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda makul.
atlayıp geleceksin bizde çok defender lafı..Hamdi SEZER' Alıntı:kardes,tek kelimeyle harika,cünkü resimlere baktigim zaman heycanlaniyorum.sanki baska konu kalmamis gibi herkesle defenderden konusmak geliyor icimden.bazen kendimi tutamayip konuyu aciyorum amma karsi beni anlamiyor.ne olacak benim bu halim.?
çayırağası neresi güzel olmadıkı gelini kuaför kuatör dolaştırıyoruz damat gelecek diye.hız konusunda bitmesin istiyorum ama bir öncede bitsin istiyorum,dernek çalışmalarımız son aşamaya geldi bundan sonra araç almak isteyene dernek olarak araştıracağız, derneğin elektrikcisi,kaportacısı,ve döşemecisi hazır dernek olarak isteyenlere toplayacağız.Hamdi SEZER' Alıntı:hava borusu ve farlarda cok güzel yakismis.herhalde bundan sonra yeni gelin gibi ne yapsak yakisacak.biraz yavasmisin yoksa banami öyle geliyor.?yaptigin yapacaklariyin yaninda az kalir biraz hizlan,gerekirse gece vardiyesi devreye sok.daglar yaban domuzlari bizi bekliyor....ı