Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,006
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

kardes,kalktim bardaga "CHIVAS REGAL" doldurdum,hem bakip hem iciyorum anca heycanimi böyle yatistiririm diye düsündüm.sence faydasi olurmu?

Etiketler

ikici bundan olsun istersen

veh1.jpg

hatirliyormusun?ben sana ben bu isi yapabilirim diye,cünkü biz bu isi sevdik,sevincede en güzelini yaparsin.ben 6x6 istiyorum.gerisi tefarruat, tamammi?karavan yapacagiz.

evde viski yok milller ve şarap var şuan hangisini içsem diye düşünüyorum,araabada jack var ama şimdi inmeyeyiim aşağıya.

Hamdi SEZER' Alıntı:
hatirliyormusun?ben sana ben bu isi yapabilirim diye,cünkü biz bu isi sevdik,sevincede en güzelini yaparsin.ben 6x6 istiyorum.gerisi tefarruat, tamammi?karavan yapacagiz.
beni arkadaşlardan birisi uyıarmıştı abin görmesin diye 6x6 yı ister diye,galiba sisdağlı idi

nkurtkaya' Alıntı:
Onun güzelliği orijinalliğindeydi. Arka kapı camına yapıştırdığım Defender sticker'ından başka sonradan ya da farklı olan hiçbir şeyi yoktu. Gerçi aldığımda vardı ama ilk işim sonradan takılma aksesuarları söküp atmak olmuştu :smiley: İbrahim (yeni sahibi) orijinaline sağdık kalarak daha da bir güzelleştiriyor onu :smiley:

Güzelleştirme mi?
En son halini görsen ağlarsın ;D

Ama tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi bir değişim geçirecek yakında, metamorfoz devam ediyor.
Belki eskisi gibi sade olmayacak ama şık bir araç olacak. Çünkü herşeyi özenle yapılıyor.

Benim bu işte en çok önem verdiğim konu güvenlik!
Bu yüzden roll-cage olamzsa olmazlardan.
Onu bitiridik ve üzerinde çok güzel durdu.
Hafta içinde de ciğerlerini söktük ;D Motor-şanzıman vs ne varsa indi..
Bundan sonrası artık Hacı Ustanın ellerine kaldı.

İnşallah yakında tefrikaya başlayacağım detaylı fotoğraflarla.

ihg70' Alıntı:
Güzelleştirme mi?
En son halini görsen ağlarsın ;D

Ama tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi bir değişim geçirecek yakında, metamorfoz devam ediyor.
Belki eskisi gibi sade olmayacak ama şık bir araç olacak. Çünkü herşeyi özenle yapılıyor.

Benim bu işte en çok önem verdiğim konu güvenlik!
Bu yüzden roll-cage olamzsa olmazlardan.
Onu bitiridik ve üzerinde çok güzel durdu.
Hafta içinde de ciğerlerini söktük ;D Motor-şanzıman vs ne varsa indi..
Bundan sonrası artık Hacı Ustanın ellerine kaldı.

İnşallah yakında tefrikaya başlayacağım detaylı fotoğraflarla.
roll-cage araştırıyorum hazır bişey bulalım diye

gazi sezer' Alıntı:
roll-cage araştırıyorum hazır bişey bulalım diye

Ben ustaya yaptırdım. 8 noktadan şasiye bağlantı yaptık. Yük bütün arabaya yayıldı
Borular kıvrılıp kaynaklanmış doğalgaz borusundan değil.
Gebze'den özel çelik çekme boru getirdik. Matkapla bile zor deliniyor.
Buna rağmen ağrılığı az oldu. Tüm roll-cage'i 2 kişi kaldırabiliyor.

ihg70' Alıntı:
Ben ustaya yaptırdım. ı8 noktadan şasiye bağlantı yaptık. Yük bütün arabaya yayıldı
Borular kıvrılıp kaynaklanmış doğalgaz borusundan değil.
Gebze'den özel çelik çekme boru getirdik. Matkapla bile zor deliniyor.
Buna rağmen ağrılığı az oldu. Tüm roll-cage'i 2 kişi kaldırabiliyor.
hayırlı olsun iyi yaptırmşsınız,Bizim balarada deneyimli yok bu konuda bu işi yapan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri