Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,995
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi sezer' Alıntı:
o çiğköfteyi bırak aynısını bir başkasının yapması rengii dahi tutturamazlar. ne yapmışım canım çekti
arkadas,lar gecekten caniniz cekerse gazi,ye bas vurun,bence en güzel cig köfteyi o yapiyor.özellikle belirteyim cimri degildir,bundanda gurur duyoyorum.caniniz cekerse dünyanin neresinde olursaniniz olun gelip yapar.cünkü seviyor...! bence.... seven insan aptal degildir....neyi seversen sev...tabiki defender,i sevmek ayricaliktir...

Etiketler

Merhaba arkadaşım,
Sende bu sevgi ve aşk varken hele öylede bir abi varken (Allah ayırmasın) 6x6 karavandan ister bence şimdiden başlada görünce şaşırsın.
Ne yalan söyleyeyim 6x6 karavan benimde hoşuma gitti amma,amması ne biliyormusun annemle babam bana erkek kardeş yapmamışlar.o nedenle bana öyle bir alet yapacak kardeşim yok.Sizinki gibi sofrayı ben kurup ben oturup yerdim arkadaşalrımla enbüyük özlemim varya bir erkek kardeşim olsada oturup karşılıklı dağıtsak.Babam da tek onun hiç kardeşi yok.Şükürler olsun iki bacım var.Allah sizleri ve sizin gibileri nazardan saklasın.Biliyormusunuz birbiriyle dargın olan erkek kardeşlerle hiç dostluk yapmadım ne masalarına oturdum ne masama oturttum o tiplerle işim olmaz olamaz.
Sizlere afiyet şeker olsunda tepsideki kelleler varya kelleler ben şimdi uzaktan seyredebiliyorum.Gerçi kelleler biraz üzgün gibi görünüyordu veya banamı öyle geldi.Tabi sizler o tür şeyleri ziyan etmezzsiniz ziyan etmekte zaten günahtır.Afiyet olsun.
Kalın sağlıcakla.

gazi abı hamdı abım canımı yakacak resımler eklemıs yha abı en kısa surede buyuk bır bulusma yapalım temmuzda bızım yaylalıklar super olur buyuk bulusma ıcınde ınsallah

iyi akşamlar,

IMG_0945.jpg

IMG_0936.jpg

IMG_0935.jpg

IMG_0934.jpg

IMG_0936.jpg

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım,
Sende bu sevgi ve aşk varken hele öylede bir abi varken (Allah ayırmasın) 6x6 karavandan ister bence şimdiden başlada görünce şaşırsın.
Ne yalan söyleyeyim 6x6 karavan benimde hoşuma gitti amma,amması ne biliyormusun annemle babam bana erkek kardeş yapmamışlar.o nedenle bana öyle bir alet yapacak kardeşim yok.Sizinki gibi sofrayı ben kurup ben oturup yerdim arkadaşalrımla enbüyük özlemim varya bir erkek kardeşim olsada oturup karşılıklı dağıtsak.Babam da tek onun hiç kardeşi yok.Şükürler olsun iki bacım var.Allah sizleri ve sizin gibileri nazardan saklasın.Biliyormusunuz birbiriyle dargın olan erkek kardeşlerle hiç dostluk yapmadım ne masalarına oturdum ne masama oturttum o tiplerle işim olmaz olamaz.
Sizlere afiyet şeker olsunda tepsideki kelleler varya kelleler ben şimdi uzaktan seyredebiliyorum.Gerçi kelleler biraz üzgün gibi görünüyordu veya banamı öyle geldi.Tabi sizler o tür şeyleri ziyan etmezzsiniz ziyan etmekte zaten günahtır.Afiyet olsun.
Kalın sağlıcakla.
[/quot
sisdağlı selam, dün çok yorgundum ve sabah erken kalkıyorum,görüşemedik.beni uyarmıştınız abiniz görmesin 6x6 yı diye dediğiniz gibi oldu gördü ve istiyor,allah bacılarına uzun ömür versin bizler hep kardeşiz hep beraber oturur içeriz çayırağasının dediği gibi çigköftede yaparım,gecenin ilerlayen saatlerinde fırından kelleri çıkartırız.

BaXSeS' Alıntı:
gazi abı amdı abım canımı yakacak resımler eklemıs yha abı en kısa surede buyuk bır bulusma yapalım temmuzda bızım yaylalıklar super olur buyuk bulusma ıcınde ınsallah

iyi akşamlar.! emrah, abim ucak bileti alsın diye yüklüyorum resimleri.buluşmaya gelince daha öncede söylediğim gibi "çukurova gezenbilir doğa sporları ve kültür derneği" kuruluş aşamasında dernek çatısı altında çok gezileer düzenleyeceğiz sende derneğin bir üyesi olacağın için çok gezilere gideceğiz, dernek olarak isteyene araç bulacağız yaptıracağız.

Hamdi SEZER' Alıntı:
arkadas,lar gecekten caniniz cekerse gazi,ye bas vurun,bence en güzel cig köfteyi o yapiyor.özellikle belirteyim cimri degildir,bundanda gurur duyoyorum.caniniz cekerse dünyanin neresinde olursaniniz olun gelip yapar.cünkü seviyor...! bence.... seven insan aptal degildir....neyi seversen sev...tabiki defender,i sevmek ayricaliktir...
anlaşılan o ki senin çanın çiğköfe çekmiş, gel bir an öncede defender bahçeye gidelim yapaym

Gazi aradığı 110'nu buldunmu ?bende var demiştim geri dönmedin,6 çeker geçekten seninmi .

Merhaba Gazi kardeş,
Allah inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürler verir.
Kelle işi kolayda bizde bölge olarak küçükbaş yok denecek kadar azdır,hele oğlak nerdeyse bulmak imkansız.
Nerede Silifke-Mut yolunda yediklerim eski günler özleniyor.Yolum düşünce Silifke-Mut güzergahını kullanmayı severim inşallah bu sene sonbaharda tekrar niyetim var kısmet ne gösterir belli olmaz.
Abin 6x6 yı istemekte haksız değil eminim yakışırda.
Kalın sağlıcakla.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Gazi aradığı 110'nu buldunmu ?bende var demiştim geri dönmedin,6 çeker geçekten seninmi .
selam, farkında değilim siz vardediğinizin, 110 şimdilik bulamadım elinizdeki 110 ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Gazi kardeş,
Allah inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürler verir.
Kelle işi kolayda bizde bölge olarak küçükbaş yok denecek kadar azdır,hele oğlak nerdeyse bulmak imkansız.
Nerede Silifke-Mut yolunda yediklerim eski günler özleniyor.Yolum düşünce Silifke-Mut güzergahını kullanmayı severim inşallah bu sene sonbaharda tekrar niyetim var kısmet ne gösterir belli olmaz.
Abin 6x6 yı istemekte haksız değil eminim yakışırda.
Kalın sağlıcakla.
sisdağlı , bu durumda bize misafirliğe gelmeniz gerekecek.

gazi sezer' Alıntı:
selam, farkında değilim siz vardediğinizin, 110 şimdilik bulamadım elinizdeki 110 ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
91 mod. otokar üretimi 98 mod.300tdi motor koymuşlar temiz.servis teknik mekanik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri