Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,971
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

ali,bora ve ben

IMG_0950.jpg

IMG_0955.jpg

IMG_0956.jpg

IMG_0958.jpg

Etiketler

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Gazi kardeş,
Derneği kurunca benide fahri üye kabul edersiniz herhalde nede olsa bir dönem Mersin'in suyunu içtim fahri üyelik hakkı kazandım sanırım.
Kalın sağlıcakla.
memnuniyetle kabul ederiz,defender için söylenecek en güzel sözleri sözleri söylemiş biri olarak fikirlenize ihtiyacımız var.

Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
sizinle aynı düşüncedeyiz,bizde ülkemizin güzel yerlerini gezmek istiyoruz;torosların eteğindeyiz ama bir kaç yaylasından başka yer bilmiyoruz,hep beraber gezeriz karadeniz ve torosları.

çayırağası bana resimde gördüğün amartisorden lazım, bu mutfak biliyorsun alman malı mikrodalga kapağının amartisörü ikiside bozulmuş kapak yukarıda durmuyor,buralarda bulunmuyor.
http://www.stabilus.com/de/

home3_01.jpg

birkaç fotoğrafta benden olsun :smiley:
4 runner ve ktm adventure
CIMG4406.jpg
defender inceleme ekibi ;D
CIMG4410.jpg

CIMG4411.jpg

CIMG4407.jpg
hamdi abinin gözbebeği
CIMG4408.jpg

gazi abi, bora bey iyi akşamlar, fotoğraflar için teşekkürler ikinizede, araç ne zaman araziye çıkıyo, güzel bi organizasyon yapalım artık

alihay' Alıntı:
gazi abi, bora bey iyi akşamlar, fotoğraflar için teşekkürler ikinizede, araç ne zaman araziye çıkıyo, güzel bi organizasyon yapalım artık
iyi akşamlar ali
05/05/2010 gibi aracın sahibi geliyor yurtdışından o zamana kadar sen belirle bir yer.

selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri