gazi sezer
www.meroff.com
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
ali,bora ve ben
ali,bora ve ben
memnuniyetle kabul ederiz,defender için söylenecek en güzel sözleri sözleri söylemiş biri olarak fikirlenize ihtiyacımız var.sisdagili61' Alıntı:Merhaba Gazi kardeş,
Derneği kurunca benide fahri üye kabul edersiniz herhalde nede olsa bir dönem Mersin'in suyunu içtim fahri üyelik hakkı kazandım sanırım.
Kalın sağlıcakla.
ne istiyorsunuz? resimleri atabilirmiziniz.ORHANBIYIKLI' Alıntı:91 mod. otokar üretimi 98 mod.300tdi motor koymuşlar temiz.servis teknik mekanik.
emrah uğraşıyoruz,bölgeye uğramayı düşünen offroad'cılar iiçinde bir uğrak yeri olacak.BaXSeS' Alıntı:gazi abi ınsallah en kısa surede olur bu dernek
sizinle aynı düşüncedeyiz,bizde ülkemizin güzel yerlerini gezmek istiyoruz;torosların eteğindeyiz ama bir kaç yaylasından başka yer bilmiyoruz,hep beraber gezeriz karadeniz ve torosları.sisdagili61' Alıntı:Gazi kardeş,
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Önce şimdiki arabam Ford Rancer 4X2 ile daha sonra enbüyük aşkım DEFENDER ile ülkemizi gezmek niyetindeyim.
Kamyoneti seviyorum belkide çift kabin DEFENDER bile olabilir.SİSDAĞI'na giderken yoldan çıkmak hoşuma gidiyor.Bakarsınız beraberce belki TOROSLAR'ı gezeriz.Ben genelde proğramsız yaşarım.Her an her yerde olabilirim.
Kalın sağlıcakla.
iyi akşamlar alialihay' Alıntı:gazi abi, bora bey iyi akşamlar, fotoğraflar için teşekkürler ikinizede, araç ne zaman araziye çıkıyo, güzel bi organizasyon yapalım artık
kayalar oto'ya uğramayı düşünüyorum,zaman bulursambora1071' Alıntı:selamlar. gazi abi istanbula gittiğinde defender aksesuarları ile ilgili bir katalog falan bulursan almayı unutma. port bagaj, sis fari ,eğim göstergesi.
4x4 tatmin etmiyor, olabilr alırızBaXSeS' Alıntı:gazı abı bu 6x6 sevdası nerdenc ıktı yha ben burda dolasıyordum kampusun ıcınde bırtane as 250 6x6 gordum bak ıstersen sanada yapalım