Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,381
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Gazi abiciğim araç alırken aracın ilk nerden çıktığına bakın ordudan çıkmış araçları sakın almayın buna en yakın ben şahidim aracın en can alıcı parçaları mutlaka ayıklanır öyle hurdaya gider telekom veya özel harekattan çıkma araçlar daha sağlamdır ordudan çıkmış araç ne kadar toplansada düzen tutmaz çünkü yeni parça ile toplarsanız sıfır araç fiyatını bulur kimsede bu kadar para harcamayacağı için hep çıkma kullanılır geçenlerde kayseriden bir ilan görmüştüm özel harekattan çıkma 2 tane iyi durumdalardı fiyatlarıda uygundu sahibinden com. da.
 

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

çok haklısın Turğrul arkadaşım,katılıyorum düşüncelerine,benim bu meşhur kivrem ve şuanki topladığımız aracın sahibi olan abim kırıkkale MKE'ye gittik, ( kırıkkale'ye gidiişimizde ayrı bir macera)söyledğiniz gibi bir çok parçası sökülmüş araçların, şuan topaldığımız defender özel harekattan çıkma. Sahibinden.com adresinde gördüğünüz araç için link atarsanız incelemrıe fırsatım olur.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

vallahi yakın zamanda görmüştüm tam tarihini bilemiyorum ama defender diye arayın
 


Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

hatırlarsanız; en son yemeği samsun'da 21:30 yemiştik, Çorum'dayız ve saat sabah 06:00 düşündüğüünüz gibi çok acıktım, direksiyonda kivrem var çorum'u çıkmak üzereyiz,yol kenarları hep leblebici dükkanları, o kadar çok açıkmışızki aklımdan hiç zeytin peynir geçmiyor gözüm hep pirzolaların sallandığı dolap görmek istiyor, kivre dedim gel neyaplım biliyormusun? ne yapalım? biraz şu arkadaki Trabzon ekmeğinden atıştıralım şurada pozantıya ne kaldı 12:00 gibi oradayız, pirzola ve rakı ne gider dedim, (kirvem rakıyı duyduya) her zamanki gibi olur dedi,Çorum Kırıkkale arasınıda ekmek yiyerek geçirdik aç karnınada trabzon ekmeği harika oluyor. bir ara kivrem radar aracı gördüğünü söyledi biraz uzakta hemen bas gaza dedim kivre bu bizim için gurur olur defender'la radara yakalanmak herkese nasıp olmaz ( bilmiyorum aynı fikirdemiyiz ) kivrem ayağını gazdan kesince düşemedik radara, ama sis lambalarını söndürmemiz konusunda ikaz yedik.
 




Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

ilanı buldum 23642431 nolu ilan birde antepten bir ilan var yapılı vaziyette oda güzeldi.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Kırıkkale girişinde opet istasyonunda yakıt ikmali ve ihtiyaç molasının ardından aracın suyunuda kontrol ettkikten sonra direksiyona geçtim,saat 8:30 suları her zaman olduğu gibi farları,sisleri yaktım koyulduk yola ilk gördüğümüz tekel büfesinde kivrem kendine efes bana millir ( buz gibi ) aldı,ekmeğin üzerine içerek yola devam ettik hava yağışlı ve birazda soğukdu herşey çok güzeldide yollar bitmek bilmiyordu planladığımız saatte istediğimiz yerlerde olamıyorduk,
 





Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

dizel diyorsanız 3.0 tdi den şaşmayın eski nesiller hiç keyif vermez performansı düşüktür bizdekiler hep 3.0 bende illa benzinli olsun diyorum v8 den aşağısıda tat vermiyor gaza bastınızmı kükreme sesi gelmeli beni hiç utandırmadı inşaallah gezilerde deneme fırsatımız olur,bu arada size teknik konuda yardımım olursa telefonla görüşebiliriz bende anladığımdan değilde buradaki ustalarımız defender konusunda uzman onlara sorabilirim.Tel.05425857708
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi abı gel sana dızel cj8 yapalım 3.0 tdi mıtsubıshı motoru takarım bırde 5 ılerı sanzıman gel keyfım gel cj vırusu rakı gıbıdır bırkere taddınmı bırkamazsın bak 5 6 bıne cj de cok pıyasada ne dersın abı yapalımmı soyle on motor kapudunada bır mack pıtbul kopegı buluruz koyarız gel keyfım gel ondan sonra
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

zaman hızla geçiyor ama zamana orantılı yol katedemiyorduk,tek çare hiç bir yerde mola vermeden (tekel büfeleri hariç) tam gaz yol almakdı , öylede oldu,kırıkkale-kırşehir-nevşehir-niğde arası defender hep ben kullandım, aç ve yorgun bir vaziyette sonunda pozantıya gelmiştik planladığımızdan 4 saat geçikmeli, saat 16:00 Çorum Pozantı arasını 8 saatte gelmişiz,hemen bir yer bulup karnımızı doyurmalıydık genelde Tunel denilen yerde yeriz bu kez öyle yapmadık çünkü son gittiğimizde Tunel restauranta gerekli ilgiyi görmemiştik Pala diye bir yere durduk kasap bölümünden 1 kg pirzola yaptırdık masaya oturduk görevli arkadaşlar genç ve ilgiliydi kivrem bir ufak rakı getirirmisinz dedi ve cevabını aldı düşündüğünüz gibi içkisizmiş; pirzolayı kendimiz tümden doğrattık masa döşenmiş kalkamadıkta çokda açız mecburen oturduk, iyikide kalmşız uzun zamandır bu kadar güzel pirzola yememiştim.
 





Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

bu arada gazı abı sen saglam bır defender bulursan benzınlı dızel deme al motorunu nasıl olsa takarız ısletırız onemlı olan dıger tarafları merak etme ben senın arabaya 3.0 tdi motor bulurumda takarımda yagı ve fılıtrelerıde benden olsun hatta
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,249
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst