Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,547
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Gazi kardeş afiyet şeker olsunda,bira mira bana ters belki kolay bir içki ama ne bileyim eskiden sadece TEKEL BİRASI içerdim yani çift elle çalışıp tekele verme durumu,şimdimi şimdi çeşit çok be arkadaş hani bir su varya içine başka su katılınca süt oluyor (bu eyleml gerçekleştiren herkes bence amatör sihirbaz) işte ben o sudan içiyorum birde üzümden elde edilen renkli bir su varya sirke değil canım öteki işte onları tercih ediyorum-dum.Şuanda sağlık sorunları nedeniyle zorunlu ayrılık gerçekleştirdik.Ama SİSDAĞI'na çıkınca iş değişecek tüm hazırlık oraya.
Yiyip içip çevreyi kirletmeyenlere afiyet şeker olsun.
Kalın sağlıcakla.
 

Etiketler
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi sezer' Alıntı:
biz gereklerini yerine getiriyoruz bora, defender sahibi olmak kolay değil, katlanacak masraflarına.bu arada bora Muzaffer usta'nın yanındayım defender fırından çıktı

canlı sonuçları bekliyoruz. resimleri çekmeyi unutma abi.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

afiyet olsun, çok geçmiş olsun.! dikkat etmek lazım içki konusunda. sis dağına hep beraber yer içeriz ( geçen sene o kadar yürümeden sonra çıktığımız sis dağında bir tencere kavurmayı kapıp koşuşturmamızı unutamıyorm )
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Geçenseneki şenlikte (bizde otcu haftası-çokluk haftası denir) ben yoktum.Emekli oldum ama halen İstanbul'da yaşıyorum malum iş ve aş olayları.Kısmetse bu sene tekmil dağlar benim.Bizde hemen hemen her tepede her köyün bir şenliği olur.Bu olay Mayıs 7'si şenlikleriyle başlar ve devam eder.Ben çocukken yaylamıza araba çıkmazdı bir çok kişi at la gelirdi inanın kalabalık belki daha fazla olurdu horonlar kemençe ve davul-zurna eşliğinde oynanırdı herkes yer içerdi babam hariç o sadece yerdi dedesinin ve babasının kendi hakkınıda içtiklerini söylerdi.Benim babam içmediğine göre hakkım baki ama ilerde torunum olursa ona birşey kalsa fene olmaz.
Ah o kavurma tencereleri aman aman neydi o günler.Buyurun gelin babamın iki odalı bir evi var herkese yeter 20 kişi yattığımızı bilirim.Bizim oralarda olmaz yok.
Babam içmez fakat zulası her zaman sağlamdır.
Kalın sağlıcakla.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazi abi bende cj8 alıp bastan yapmayı planlıyorum bu arada sana okadar cok sey ısmarlayasım varkı anlatsam ısı bırakıp gelesın gelır tanısmamızın ılerleyen zamanlarında ınsallah senle beraber gıderız cj8 ı almaya ordada ısmarlarım sana guzel içecekler bu arada boyası hayırlı olsun aracın
 



Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Gazi bey iyi akşamlar muhabbetinize doyum olmuyor yazın mersine dönünce inşaallah rakı balık roka birde ofroad muhabbeti yaparız. biz kendi çapımızda tarsus aadana ve osmaniyedeki arkadaşlarla gezi yapıyorduk eski gezi fotolarını görebilirsiniz görevim icabı şimdilik diyarbakırdayım temmuzda nasipse emekli olacağım mersinde bazı etkinliklere başlamak lazım çok gerideyiz tarsus bile bizden çok ilerde ayrıca aracınız hayırlı olsun bizim buradada senede 100 den fazla land rover parçalayıp sıfırdan toplatıyoruz aracı baya inceleme fırsatım oldu benim branşımın dışında ama merak işte. ;D ;D
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

baxses cj8 almaya gelirim sen karar ver yeter, "çukurova gezenbilir doğa sporları ve kültür derneği"ni kurlalım bol bol içeriz ve araca ihtiyacı olan arkadaşlara dernek olarak araştırma yapacağız.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Tuğrul arkadaşım beklerim, yazın büyük bir keyfle yeriz içeriz rakı,roka,balık. derneği kuralım bir çatı altında toplanağız,etkinlik programları yapacağız ve yaşadığınız defender deneyimlerinden bir çok arkadaşımız faydalanacak. Diyarbakıra'da selam olsun buralardan.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gelini gerdeğe sokar gibi fırına yerleştirdik defender'i.

IMG 0854
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

gazı abı benıma dım emrah bu arada osmanıyelıyım bende sanayıcıyım tamırcıyım dıplomamızda makına teknıkerı askerlıgı yenı bıtırdım suan bıraz kafa dınlıyorum van'dayım ınsallah gelınce tekrar ıslerın basına gecıp yoluna koyayım herseyı ılk ısım cj 8 alıp bastan yapmak tanıstıgıma cok memnun oldum gazı abı aracınla bır sıkıntı yasarsan yada extradan bırsey yaptırmak ıstersen benden ıyı uydurabılecek usta bulamzsın genelde cj lere ve eskı land lara yapıoruz ama senınde ıhtıyacın olursa mutlaka beklerım mete hocamı tanırsınız belkı acemı80 beım hocamdır benı bılır ıkı yıl okuttu benı tarıh derslerınde cok sevdıgım bır hcoamdır ınsallah yaza buyuk bır bulusma yapıp yuz yuze tanısma serefınede tesvık ederız
 



Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

fırının içerisine girmek istedim izin vermedi yetkili arkadaş, kenara çektim abicim bu resimlere internet'ten 45.000 kişi bakacak dedim razı ettim,tam içeri giriyordumki boya yapan arkadaş üzerine parfüm sıkmışsın boya bozulur demezmi.! bende dayanamadım camın dışından çektim birkaç poz.

IMG 0860
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

uzun uğraştan sonra fırından çıkarttık,her şey istediğimiz gibi gidyor, hangi renk olduğunu soracak olursanız wolkswogen transporter rengi, daha önce hiç dikkat etmemişim ben transporter'ları beyaz zannederdim meğer bej rengiymiş.(siz dostlarla yazışabilmek için pc yanımdan eksik etimiyorum)

IMG 0866


IMG 0863


IMG 0864
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Gazi bey beyaz renk güzeldir ama orjinal camel tropy rengi çok güzel dururdu o renge her yaptığın yakışıyor.Bu arada boyacı ustam doğru söylemiş kolonya bile boyayı bozuyor üzeri delik delik gibi oluyor birde 2010 defender ön göğüs çok şık yapılmış ama biraz tuzludur.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Emrah hayat istediğin gibi olur umarım, tabiki senin usta deneyimlerinden faydalanacağımıız günler olacak, bende çok isterim karadan görüşmek, o günlerde gelecek.! dernek olarak sosyal kültürel etkinlikler düzenleyececiz.
 

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

yürekten katılıyorum haklısın,camel tropy renk konusunda.Şuan araraştırıyorum bir defender daha alacağız ve rengini sizin söyledğiniz gibi yapacağız.ön göğüs konusunda modeline uygun parçalar aldım.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,520
Mesajlar
1,519,198
Kayıtlı Üye Sayımız
172,178
Kaydolan Son Üyemiz
sakaryalee5454

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst