Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,113

Etiketler

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

wolkhan' Alıntı:
abi senin araçta çok yakışıklıydı yani...hep model alınacak cinsten... :D..

Onun güzelliği orijinalliğindeydi. Arka kapı camına yapıştırdığım Defender sticker'ından başka sonradan ya da farklı olan hiçbir şeyi yoktu. Gerçi aldığımda vardı ama ilk işim sonradan takılma aksesuarları söküp atmak olmuştu :smiley: İbrahim (yeni sahibi) orijinaline sağdık kalarak daha da bir güzelleştiriyor onu :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Onun güzelliği orijinalliğindeydi. Arka kapı camına yapıştırdığım Defender sticker'ından başka sonradan ya da farklı olan hiçbir şeyi yoktu. Gerçi aldığımda vardı ama ilk işim sonradan takılma aksesuarları söküp atmak olmuştu :smiley: İbrahim (yeni sahibi) orijinaline sağdık kalarak daha da bir güzelleştiriyor onu :smiley:

sözlerinde buram buram hasret ve özlem kokuyor abi....inşallah yeni sahibide onu eskisinden daha güzel hale getirirde bizde seyrin keyfine varırız... :smiley:..

gazi sezer' Alıntı:
kurtkaya hemen hemen aynısı olacak.

Bir pozunu daha paylaşalım o zaman :smiley:

IMG_6492HDR.jpg

Merhaba Gazi kardeş,
Abin bizim yaylaya çıkmış sonrada araba almışsınız güle güle kullanın.Mersin çok güzelde çok sıcak tabi bizler için kuzey-güney durumu.Askerliğimi Mersinde yaptım en uzun süre Taşucunda kaldım,denizciydim.
Kalın sağlıcakla.

sisdağlı arkadaş selam, geçeen sene sisdağı şenliklerine katıldık unutamayacağımız bir gün geçirdik memleketineiz çok güzel , bu sene yine geleceğiz oralara.

anca çayırağası daha 27 saatlik trabzon Mersin yolculuğuna başlamadık, samsunda 2 kişi iki klio kalkan yedik, bu hikaye zor biter

Burhan abi ,ne gerekiyorsa yapılsın yolda kalmasınlar fiyattan düşeriz demezmi.!bunu duyan kirve Ahmet, biz noterde satış işlemleri ile uğrageşırken aracın manifot contası,ust kapak contası,şanzumanın bilmem ne mili,dikiz aynası,korna,silecek,hidrolik,motor yağı,şanzuman yağı,mazot fillitre,hava filitresi,far,sinyal,silecek kolu vb.aklıma daha gelmeyen o kadar çok şeyini değiştirmişki (akşamdan rakı içip alacağını tahsil edemedi ya..) kivre yeter demesem Mersin'de yapılacak bişey kalmayacaktı defender'e.Bu arada bizde Burhan abi ile 4.noter'de satış işlemlerini bitirdik,hemen Almanya'yı aradım Çayırağası araban hayırlı olsun dedim, o ana kadar çayırağası (abim olur kendisi)bizim trabzon'da olduğumuzdan haberi yoktu noterde arayınca öğrendi, tahmin ediyorsunuzdur ne kadar sevindiğini.

bi ara işlemler yapılırken farkındaydım ama sonra bende unuttum, aracın satışını aldık para vermedik,Burhan abide param demedi tabi bu arada noterde beklerken sohbetimiz "Batum"du herşey yolunda gidiyordu araba istediğimiz gibi çıkmış yoll bakımı yapılıyor,noter satış işlemleri bitmiş,artık Mersin'deki dostlara ve en önemlisi benim babam'a trabzon ekmeği anneme akçaabat köftesi almalıydım,burhan abimiz (bu arada benden iki yaş küçük) beni trabzon ekmeğinrin meşhur olduğu bir bölgeye getirdi normall trabzon ekmek yok kepekli,yok mısır derken 30 adet ekmek almışım sağolsun fırıncı biraz dilimledi ayak üstü yedim, sabah yaptığım oteldeki kahvaltı geldi aklıma,yemek yemeye zaman yok çokda geçikmişiz bir önce yola çıkmamız lazım.

akçaabat köftecisi cemil ustanın et ürünleri satılan dükkanından 5 kllo köfte aldık ve sanayiye doğru rotamızı çevirdik, yolda Burhan abiye parasını verdim teşekkür ettim.ısaat 14:00 oldu arabnın yanına geldik,kivrem Ahmet hala elinde tornavida sis lambası ile uğraşıyor (yolda sis far hepsini yakıp gideceğiz ) aldığımız ekmekleri defender'e yerleştıirdik (mersin'de diyorduk arabayı alırsak arkasını ekmekle dolduruz diye) arka taraf doldu burhan abi bize 10-15 paket çay almış onlarıda yerleştirdik hep beraber galeri dükanına geçtik, yemek yedirmek istedi geçiktiğimizi yolda yemek istediğimizi, herşey için teşekkür edip yola koyulduk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri