Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
tabiki hamsi.. malesef taze hamsi bulunamadığından bizi akçaabat'da cemil usta diye bir yere götürceğini köfte sevip sevmediğimizi sordu,olabilir hamsi değilde köfte ile rakı içeriz diye düşündüm, koyulduk yola bahçeli büyük güzel bir yere geldik çokta açıkmıştık bir an önce bişeyler yeyip rakı içip kivreme olan borcumu ödemek istiyordum.rakı bölümü olmadı ama (içkisizmiş) akçaabatın Lezzetli Köfte ve pirzolasını yedik, güzeldi. bir taraftan yemek yiyoruz,bir taraftan bir birimizi daha iyi tanımak için sohbeet ediyoz, bir taraftan lafı nasıl açarımda bu kivreme olan borcumu öderim diye düşünüyorum, o kadar çok yemişizki yorgunluğun üzerine yerimizden kalkacak halimiz yok, yemek sonunda kivremin duymak istediği konu açıldıysada yorgunluktan yarına kalsın istedi.burhan abiden bizi bir otele götürmesini rica ettik oda bizi adını hatırlamıyorum ama bir otele yerleştirdi,sahile yakın deniz gören bir oda idi odamız sakin ve temizdı,iki kişi 140 TL kahvaltı dahil,sabah büyük gün olacaktı bizim için bir an önce yatmalı ve dinlenmeliydik , aracı alırsak Mersin'e kadar araçla gidecektik,Nasıl uyuduğumu soracak olursanız otel aklıma geldikce kivremin horlama sesleri kulaklarımda çınlıyor.