Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,556

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
Unimog burunsuz kamyonlar gibi hoş olmuşmu ???

mbunimogu2022090601xc4.jpg

mbunimogu2022090602il9.jpg

mbunimogu2022090603qz5.jpg

mbunimogu2022090604at5.jpg

mbunimogu2022090605ph1.jpg

şimdi unimogun bunlardan ne farkı kaldı? :(

tta_1.jpg

Kamaz_truck_4x4_vttv_omsk_2007_001.jpg

Iveco-iveko-Trakker.jpg

Etiketler

Unimog'un genel dizaynına alıştığımız için tuhaf gelebilir ama yinede şık olmuş :smiley:
Nadir abi'nin elektronik alerjisi olduğu için ABS'yi bile sevmez. Bunu hiç sevmez. :smiley:

o aradan kamaz'ı sıyıralım derim.
Bence yeni kupa ile unimog şehirsel ihtiyaçlar için daha uygun olmuş.
Askeri ve sert arazi için zaten u3000 serisi biçilmiş kaftan.Unimog'lar iş hayvanı olduğunu unutmamak gerekir.
Burunsuz bir kamyonla şehirde daha rahat edersiniz, kolay park edersiniz (hoş u300 serisinde de çok uzun değil burun) bence belediyelere uygun bir araç olmuş bu.

Ynt: Mercedes-Benz Unimog U 20 (Yeni Model)

Bencede hoş olmamış KAMAZ gibi olmuş Mog un yere doğru açılı ön panjuru ve küt burnu çok yakışıo zaten oturuncada eğik olduğu için yeterli görüş açıklığı sağlıo burun suz olmasına gerenk yok aslında gerçi alamanların vardır bir bildiği : )

unımog yapmışsa elbette farkı olacaktır.Kullanmadıktan sonra yorum yapmak doğru deildir.Bakın orada gösterilen aracların hiç brinin kötü makina oldugu söylenemez ama tercihim yine UNIMOG olacaktır hangi serisi olursa olsun.Resimlerde gördüğüm birde BMC nin aracı var.Bu araç üretim safasındayken fabrika mühendisleri teşkilatımıza gelip UNIMOG hakkında bilgi verdim [Sadece Oparatör] olarak.Sanırım şanzuman şsaftların gizliliği haricindeki kısımlar Unımog %25 likkısmı kopyalamadır.Araç bittikten sonra bize deneme sürüşü için 1 ay kullandıracaktılar benim tayinimin çıkması sebebi ile kullanamadım.nede olsa yerli olarak bizim ürtimimiz kötü olacağını tahmin etmiyorum.Bunların en kötüsü Frasız üretimi PPM Biromond marka var tam rezalet bir araç Şuan Türkiye ye 164 adet girdi 1993 yılında.Şuan yalan konuşmayayım ama 100 tanesi kesin hurdaya ayrılmıştır.

ön tekerlekten ilerde oturup araç kullanmak beni hep tedirgin etmiştir o yüzden eski dizayn daha güvenli gibi

ilk zamanlar yadırganır ama klasik çizgisinden uzaklaşmış,man,iveco gibi
ama ben kamazı beğendim mesela,yabana atmayın
selamlar

Gerçekten Mercedes-benz yaptımı yapıyor..
Bi iki resimde ben ekleyeyim istedim .

mbgalerie_1189461_4.jpg

mbgalerie_2986432_7.jpg

burunsuzda kötü durmuyor mercedes in sadece unimog için arge yaptırdığı mühendisleri varmış bence adamlar her modelin hakını veriyorlar

askerde bu aracı kullanıyordum illaki bu araç yeni ama gönlümde 1996 model olanı var hala.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR