derindeniz1
Sami
Ynt: MayısTosBöce YolDa
Bekliyoruz,eminim güzel şeyler göreceğiz.
Bekliyoruz,eminim güzel şeyler göreceğiz.
mayıstosböce' Alıntı:Haldun sen bozuk yolda kullandın ilk kampta düzgün bir yolda kullan daha da seversin.
Webastoyu dün gittim yüzyüze görüştüm aynı bana söylediğin gibi fiyat 1100 artı kdv,ek depo torbasına para almıyor.Aurıca daha önce eber satıyormuş bana bir şey gösterdi eber lerin ısıtıcısında ısıtmayı sağlayan yada ateşlemeyi sağlayan buji yi motora bağlayan siyah plastik dirsek var onu gösterdi,bülent bu zamanla ısıdan dolayı elastikiyet özelliğini kaybediyor ve içeri duman vermeye başlıyor bu nu değiştirmek için komple almak zorundasın yani hem ateşleyiciyi hemde dirseği,hediyesi 200 dedi ama € mu tl mi 200 den sonrasını duyamadım
Beni rahatsız eden demeyim ama dikkat çektiren durum klasik tamirhane mantığı ,ne bekliyorsun diyebilirsin ama ben temiz düzgün servis gibi biryer bekliyordum.Yani yarın öbürgün adam ben satmıyorum artık ve bakmıyorum kardeşim derse hiç şaşırmam,gerçi daha önce de eber satıyormuş.neyse durum bu ve ben webastoya karar verdim.Bakıyorum ilk önce koltuklar çeki demiri mi yoksa webastomu yaptıracağım ona karar vereceğim.