aslanahmet
Zirve
Ynt: MayısTosBöce YolDa
Hayırlı olsun. Artık MayısTosBöce'yi uzuuun YolDa görmek istiyoruz. ;D
Hayırlı olsun. Artık MayısTosBöce'yi uzuuun YolDa görmek istiyoruz. ;D
mayıstosböce' Alıntı:Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Bugün aracı 60 bin bakımına götürdüm.Aldığımda garanti olsun diye bakıma sokmuştum aldığımdan beri 10-12 bin km yapmışım.O zamanda aracı kaldırdıklarında altını görünce çok şaşırmıştım ,aracın altına pütür attırmayı düşünüyordum ama bu işin çok zor olduğunu o zaman görmüştüm bugün size de göstermek için fotoğrafını çektim.
[attachment=1]
Sağ tarafta depo var ve bütün heryer bir şekilde kapatılmış hele ortadaki egzost borusunu yaydığı ısıyı engellemek için taktıkları aluminyum sistem insanın moralini bozuyor,çocuğa sordum bunları çıkartıp pütür atabilirmiyim diye,çocuk bir duraksadı araca baktı,sonra bana baktı tamam birader dedim gerek yok ,inanın alt sacın 1 cm ini bile göremiyorsunuz.
Ayrıca ağaçlara kullandığım ağaç koruyucu boya çok koktuğu için 2.katını şimdi atmaktan vazgeçtim,o kadar koktu ki ilk katı attığım hemen hemen heryeri zımparaladım biraz kötü oldu ama hiç umrumda değil,bu işi bahara kadar erteledim.Hergün aracın arka kapısı akşama kadar açık olduğu halde beni rahatsız etmeye devam ediyor,ikinci kat için daha insani kokusu olan birşey bulacağım.
mayıstosböce' Alıntı:81 lt 1050 km 277 tl (eurodizel)
Buyrun ,artık depom 277 tl ye doluyor hayırlı uğurlu olsun.
Bir tane unimog alalım da konvoy halinde geziye gittiğimizde hepimizi çeksin.
İyi fikir. Karavanlar Kervan haline gelir. ;Dmayıstosböce' Alıntı:81 lt 1050 km 277 tl (eurodizel)
Buyrun ,artık depom 277 tl ye doluyor hayırlı uğurlu olsun.
Bir tane unimog alalım da konvoy halinde geziye gittiğimizde hepimizi çeksin.