Ynt: MayısTosBöce YolDa
Bu pazar Kerpe ye kahvaltıya gittim,kayaların en uç noktasına aracımı çekip şık bir kahvaltı yaptım.
Ayrıca Kerpe de karşılaştığım arkadaşım o gece konakladığı yere götürdü beni,bu yer denize sıfır kayaların üzerinde harika biryer,buranın sahibi olan arkadaş,kamping tarzı bir oluşuma sıcak baktığını söyledi,ilerde karavan koyup kiraya vermeyide planlıyorlar ama bu olana kadar kamping gibi bir durum olabilir,gelişmelere göre sizlere haber veririm.
[attachment=1]
,bu gezinin en faydalı yanlarından biride benim mangal,tava,ocak olarak kullandığım ama 2-3 seferden sonra çatlayan mermer ve granit sistemime bir çözüm bulmam.Aslında çözümü abim tv seyrederken buldu.Meşhur gezi programımız olan'' gezelim,görelim''de Kandırada Duraçalı köyünde yapılan taş, ateşte kırılmıyormuş.
Kerpe de karşılaştığım arkadaşım o köyden birilerini buldu ve tlf la görüşüp o köye yollandım.Evin önünde karşıladı Ender,direk eve yönlenince bende evin içinde yapıyorlar zannettim meğer uygulamasını gösterecekmiş
[attachment=2]
uygulamasını balkonda güzel bir manzara ve çay eşliğinde yaptım
Bu taş işçiliğini köyde iki kişi yapıyormuş,birisi bu arkadaşımızın babası (ender gök 535 376 55 49 Kandıra Duraçalı köyü)
3 boy taş var 40 cm 30 tl,45 cm 40 tl,50 cm 50 tl ben 40 cm likten bir tane aldım.
Gittiğinizde benim ismimi verin yüzde 33 ünü bana gönderecek,ekmeğimi taştan çıkartmaya çalışıyorum artık
.
[attachment=3][attachment=4][attachment=5]