Ynt: MayısTosBöce YolDa
[attachment=1]
Aha şimdi bende tırsmaya başladım,masamın üzerinde ki takvim yaprağını çevirince bu görüntüyle karşılaştım arkadaşlar.
Şimdi ne düşümem gerekiyor ki,Poyrazlar ,yumurta,takvim yaprağı ,yumurta,Gökhan geldi yumurta lı pastırma,geri dönüş yolunda tavuğun yumurtladığı yerde ki lastik ciddi bir sesle yerinden çıktı,lastiğin sıkıştırdığı yastıklar,bardağın içine koyulmuş kağıtların arasına sıkıştırdığım ve torbaya koyduğum yumurtayı aracın içine savuracak şekilde dağıttı ama yumurta sapa sağlam çıktı hımmmm,
kuluçkayamı yatmam gerekiyor ama o zaman pastırmayla yedim onları,üstüne üstlük bugün Kayseriye giden arkadaşımıza dün yediğim pastırmanın aynısından sipariş vermiştim hımmmm,
Derya onu ben yiyeceğim demişti ondan dolayımı yerinden fırladı,takvim yaprağını açınca hepsi bana bakan bir sürü yumurta vardı ve dün işçi bayramıydı hımmmm,
bugün ayın 2 si yaş günüme az kaldı boğa burcuyum yoksa orjinalinde tavuk burcumu olmam gerekiyor burçları araştırıp her hangi bir uygarlıkta tavuk yılına mı girildi,girildiyse o ülkeye mi gitmem gerekiyor ,onu mu araştırmalıyım hımmm,
yumurtanın kabuğunun genele oranı %7-16 arasındaymış ebcet hesabına göre benim doğum günümde doğanların uğurlu rakamı 7 imiş hımmm,
16 Bursa mı, Bursada Haldun un gönderdiği 3 tane 7 harfli yer var,Baraklı göleti-Gölyazı-Görecik yaylası,oralarda mı işaret aramalıyım,hangisinin rakımı 7 ve veya 7 nin katı acaba dur bakayım biraz daha düşüneyim,yoksa yaşamak istediğim köyümü işaret ediyor bana yoksa tavuk tanrılığını ilan edeceğim yerimi,ya yoksa salak tavuğun biri gelip …yok yok o kadar işaret boşuna olamaz ,biraz daha düşüneyim ben…