MayısTosBöce YolDa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 336
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,002

Etiketler

Ynt: MayısTosBöce YolDa

Teşekkürler Yücel.

Gezi ana sayfasını açsınlar ekleyeceğim merak etme.

He arkadaşlar İnsel in sanatçı bakışına bir örnek vereyim bu arada, bakayım anlayabilecek misiniz,bu foto da toplu ibiş keyfi yapıyorduk.

Bu sehpa ile çektiğimiz

[attachment=1]

Çekilin bakayım oradan diyen İnsel in çektiği.

[attachment=2]

İnsel burada ağaca filan çıkmadı.

Bu arada levent hocamın syncro sunun çeki demirinde ki çektiği yüke bakarmısınız.

DSCF0485.jpg

DSCF0486.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Teşekkürler Yücel.

Gezi ana sayfasını açsınlar ekleyeceğim merak etme.

He arkadaşlar İnsel in sanatçı bakışına bir örnek vereyim bu arada, bakayım anlayabilecek misiniz,bu foto da toplu ibiş keyfi yapıyorduk.

Bu sehpa ile çektiğimiz

[attachment=1]

Çekilin bakayım oradan diyen İnsel in çektiği.

[attachment=2]

İnsel burada ağaca filan çıkmadı.

İki fotoğraftaki temel ayrım, açı ve bundan kaynaklanan ışık değişikliği bence. Sizin çektiğinizde, güneş ışınlarına maruz kalma daha çok; İnsel Hocamın çektiğinde açı değiştiği için güneş etkisi daha az ya da kalmamış... diyorum.

Cavid Sezen

İnsel Hocamın boyu da sehpadan bayağı bir uzun; açı değişikliğinin nedeni de bu!... :smiley:

Cavid Sezen

Bu gezi için 19 mayıs gibi konuşuluyordu galiba yoksa benmi yanlış anladım.Yinede güzel bir buluşma olmuş.

gezmen' Alıntı:
İnsel Hocamın boyu da sehpadan bayağı bir uzun; açı değişikliğinin nedeni de bu!... :smiley:

Cavid Sezen

Evet Cavid hocam,aynen öyle.

Tanju bu hesapta olmayan bir buluşma,federasyona destek amaçlı bir buluşma olldu,19 mayıs için hala belirsizlik var.

Alıntı - Tanışmaların daha önemlilerinden biri de Sayın Rüzgar ın kampa gelmesiydi.Bu benim için ayrıca bir zevkti.

Hava benim için pek iç açıcı olmamasına rağmen genç nesil karavancı arkadaşlarımla birebir tanışma arzumu daha fazla ertelemek istemedim doğrusu.
Sevgili kardeşim Bülent in "zarif ve akıl dolu katılımlarını" epeydir izliyordum ama yüz yüze tanışmak ancak kısmet olabildi.
Kendisi ile tanışmaktan, ben ve Selma çok ama çok memnun olduk. Son zamanlarda yaptığımız en iyi şey oldu bu buluşma inanın..
Bir başka etkinlik için gözlerimiz GEZENBİLİR satırlarında olacak...
Sevgiler,

Dün akşam Toffy Gökhan Poyrazlara belki gelirim diyince akşam değil ama sabahleyin gelebilirim dedim telefonlaştık,ben Poyrazlara geldim diyince sabah kahvaltısı için yerim belli olmuştu.Giderken acaba erken mi geç mi gittim diye düşünürken Gökhan ın suratını yeni yıkamış halini görünce zamanlamamın tam yerinde olduğunu anladım,Gökan ve eşi hep beraber kahvaltı ettik,inanın benim sucuğuma kesin rakip olacak bir pastırma yaptılar hızımı kesmek için baya çaba sarfettim gerçekten.

[attachment=1]

Sonra tamamen tesadüf eseri raci hocam ve fransız misafiri geldiler,zorla çay için ondan sonra gidersiniz deyince kalmak zorunda kaldılar.Kuru kuruya çayda içilmeyeceği içinde küçük bir altlık yaptık.

[attachment=2]

Poyrazlar nasılmı diye sormayın gerçekten her zaman ki güzelliği ile karşımızdaydı ama benim için de Poyrazlar sezonu sonbahara kadar kapanma zamanı gelmişti her zamanki gibi.Kalabalık belki uzun kış günlerinin ardından ilk sıcak günlerimizi yaşadığımız için çok fazlaydı.

[attachment=3]

Ben genelde böyle günübirlik gezileri yazmayı düşünmüyordum yazma nedenim bu yukarıda saydıklarım değil,(ne kadar Gökhan ve eşinden çok keyif aldıysakta bu onların gezisiydi onlar anlatsın diye düşünüyorum)başka birşey yazmama neden oldu.Zaten bu bölüme kadar olabildiği kadar düz bir yazı yazmya çalıştım.

Bir ara aracın yanına gittim aracın ön camını açık unutmuşum,yalnız dikkatimi çeken birşey oldu,kapı camının inik olan yerinde tuhaf bir çamur vardı,baktım aynı çamurdan koltuğumun üstünde de var.Kabaca temizledim ama araca bir şey girdiği belli.Derya korkar diye aracın arka kapısını ve ön kapıyı açtım ne varsa çıksın diye ,çıkan kimse yok aracın içine girdim etrafa bakıyorum nerede bu diye sonra göz hizamda şöför mahallinin üstünde ki cep e gözüm ilişti ne göreyim,hemen herkesi çağırdım gelin gelin diye...

[attachment=4]

Şimdi Poyrazlar ı bu kutsal topraklar mertebesine getirdiğim için mi yoksa tavukların tanrısı ilan edildiğim için mi bilemiyorum böyle bir manzara ile karşılaştım.
Hemen bir sevinçle tavukların başında dikilmeye başladım benden birşey dinlemek isterler mi diye ama hiç biri oralı olmadı.

DSCF0502.jpg

DSCF0513.jpg

DSCF0505.jpg

DSCF0503.jpg

Bülent Poyrazlar sonunda senin kıymetini tüm aleme duyurmuş! Sana özel bir işaret bırakmış, artık o yumurtayı çok iyi saklamalısın :D :D :D
Kahvaltı fotoğrafları çok güzel, paylaşım için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Bizim için güzel bir kamp oldu.Okadar rahattik ki aklımıza fotoğraf çekmek gelmedi, Bülent Bey'lerin gelmesiyle başlayan muhabbet daha

sonraları Raci Hoca'mında katılımıyla kamp yerinden ayrılıncaya kadar sürdü, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Tavuğun Bülent'lere

Poyrazlar hediyesi süperdi.

Bu gizemli yumurta olayından sonra Poyrazlara laf söyleyen kesin çarpılır... :D

Ben tırstım arkadaş bu Bülentten...

Adam ne yaptı etti, burayı resmen KT haline getirdi... :eek:

Lakin tayfa sağlammış, güzel bir pazar sabahı özenilesi bir sucuk kardeşliği oluşturmuşsunuz...

Keşke şu Poyrazlar, Bursaya bu kadar uzak olmasa yada sponsor bir benzin istasyonu bulabilsek... ;D

[attachment=1]

Aha şimdi bende tırsmaya başladım,masamın üzerinde ki takvim yaprağını çevirince bu görüntüyle karşılaştım arkadaşlar.
Şimdi ne düşümem gerekiyor ki,Poyrazlar ,yumurta,takvim yaprağı ,yumurta,Gökhan geldi yumurta lı pastırma,geri dönüş yolunda tavuğun yumurtladığı yerde ki lastik ciddi bir sesle yerinden çıktı,lastiğin sıkıştırdığı yastıklar,bardağın içine koyulmuş kağıtların arasına sıkıştırdığım ve torbaya koyduğum yumurtayı aracın içine savuracak şekilde dağıttı ama yumurta sapa sağlam çıktı hımmmm,
kuluçkayamı yatmam gerekiyor ama o zaman pastırmayla yedim onları,üstüne üstlük bugün Kayseriye giden arkadaşımıza dün yediğim pastırmanın aynısından sipariş vermiştim hımmmm,
Derya onu ben yiyeceğim demişti ondan dolayımı yerinden fırladı,takvim yaprağını açınca hepsi bana bakan bir sürü yumurta vardı ve dün işçi bayramıydı hımmmm,
bugün ayın 2 si yaş günüme az kaldı boğa burcuyum yoksa orjinalinde tavuk burcumu olmam gerekiyor burçları araştırıp her hangi bir uygarlıkta tavuk yılına mı girildi,girildiyse o ülkeye mi gitmem gerekiyor ,onu mu araştırmalıyım hımmm,
yumurtanın kabuğunun genele oranı %7-16 arasındaymış ebcet hesabına göre benim doğum günümde doğanların uğurlu rakamı 7 imiş hımmm,
16 Bursa mı, Bursada Haldun un gönderdiği 3 tane 7 harfli yer var,Baraklı göleti-Gölyazı-Görecik yaylası,oralarda mı işaret aramalıyım,hangisinin rakımı 7 ve veya 7 nin katı acaba dur bakayım biraz daha düşüneyim,yoksa yaşamak istediğim köyümü işaret ediyor bana yoksa tavuk tanrılığını ilan edeceğim yerimi,ya yoksa salak tavuğun biri gelip …yok yok o kadar işaret boşuna olamaz ,biraz daha düşüneyim ben…

foto¦şraf.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR