MayısTosBöce YolDa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 336
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,000
Ynt: MayısTosBöce YolDa

Ya buda mı bir işaret resmi açınca düzgün ekleyince ters acaba kafama yumurtamı yağacak,yoksa bir daha ki kampta şarkıyı düzgün söyleyemeyince ,Mehmet hocam mısır patlatma aparatıyla kafamı yumurta gibi mi şişirecek...

Etiketler

Bülent,

Bursa-Ericek göletinde yıkanan evlenememiş gençler, orta yaşlılar bir ay içinde dünya evine giriyormuş...

Çocuğu olmayan 37 çift ise, bu gölete girdikten sonra 24 tanesinin tek, 11 tanesinin ikiz ve 1 tanesinin de üçüz çocukları olmuş...

Hatta bir tanıdığımın tanıdığının iflah olmaz romatizmaları varmış ve zor yürüyormuş, gölete bir girip çıkmış, hayatı değişmiş, teniste 60 yaş üstü bölge 2. si olmuş...

Kocayaylanın faydalarını zaten tüm dünya biliyor, yazmaya gerek yok...

Sizin Poyrazlar ise sadece yumurta veriyor hepsi o... ;D

Ben bu yumurtanın neye işaret ettiğini biliyorum. Sembolik anlamından kendisi de çıkarabilir aslında ama işine gelmiyor.:D

Arkadaşlar bu hafta Düzce-Sinekli yaylasında 4.Bus buluşmasındaydık.

[attachment=1]

Gezi ve fotoğraflar için...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74401.0

DSCF0555.jpg

Bu hafta 1.Taraklı festivalindeydim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75659.0

Taraklı kampında arkadaşlarla vedalaştıktan sonra direk eve gideceğimi mi zannederken ,Levent hocam ya Çubuklu gölünün ordan gidelim dedi,oradan gidilmez dönüş çok uzar diyince Karagöl yaylası üzerinden Sultanpınarı yaylası ve Acelle üzerinden dönüş yaptık.Boztepe den ana yola bağlandık.

[attachment=1]

[attachment=2]

Levent hocam yıkama yağlamayı,yıkama yalama olarak algılamış herhalde gittiğimde inek syncro yu yalıyordu.Gitti karizma.

[attachment=3]

Kırmızılı yerden çıkamadık.Küçük traktörle gelen birine rastladık geçemezsiniz abi diyor başka bir şey demiyor Levent hocam habire iyimser bir kelime arıyor,ben arkada araçta duyuyorum,çocuk diyor ki 40-50 cm lik çukurlar var 4-5 tane,yok Levent hocam hala soruyor,nasıl bir azim var arkadaşta.Dua et Raci hocam sen gelemedin derken bunu kastediyorum.Neyse çocuklardan ayrıldığımız gibi sert bir rampa çıktı önümüze de gidemeyeceğimizi anladı.İnek yaladı ya karizmayı kurtaracak.

[attachment=4]

118.jpg

104.jpg

124.jpg

karagöl-acelle-boztepe.jpg

[attachment=1]

Lastiklerden dolayı yine mantarladık,o kadar basit bir çimde bile, 5 seferde küçücük bir rampayı zor çıktım,artık bir AT lastik bakmaya başladım ufaktan kışa bir terslik olmazsa alırım.
Yinede Rosinham o kadar zor şartlara rağmen yolda bırakmadı öpüyorum ayna marutisinden.

sultanpınar gölet.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Levent hocam yıkama yağlamayı,yıkama yalama olarak algılamış herhalde gittiğimde inek syncro yu yalıyordu

bende Levent hocam dağ tepe geziyor syncro'yu bu kadar nasıl temiz tutuyor diye düşünüyordum ;D

Temmuz başında Bolu-Sarıalan yaylasındaydık, gezenbilir 4. şenliğiydi bu.Güzel bir kamptı arkadaşlarımızla birlikte olduk.

[attachment=1][attachment=2]

Ayrıca daha önce karavan yapmak için aldığım şaseyi remork a çevirdim,yaptığım sandviç panelleri sanırım kullanmayacağım aylarca verdiğim emek boşa gitti gerçi yan tarafına koyupta denemedim ama daha pratik düşünüyorum şimdilik.

Bu aracı egolardan uzak basit bir eğlencearacı yapmayı planlıyorum,öyle ki içinde soba-kuzine bile yakmayı planlıyorum, yani benim eğlence karavanımdan kuzinede pişmiş köfteli patates çıkabilir mi evet çıkabilir.

[attachment=3][attachment=4][attachment=5]

4.gezenbilir festivali.jpg

4.gezenbilir festivali 2.jpg

DSCF0992.jpg

DSCF09888.jpg

DSCF09900.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Ayrıca daha önce karavan yapmak için aldığım şaseyi remork a çevirdim,yaptığım sandviç panelleri sanırım kullanmayacağım aylarca verdiğim emek boşa gitti gerçi yan tarafına koyupta denemedim ama daha pratik düşünüyorum şimdilik.

Bu aracı egolardan uzak basit bir eğlencearacı yapmayı planlıyorum,öyle ki içinde soba-kuzine bile yakmayı planlıyorum, yani benim eğlence karavanımdan kuzinede pişmiş köfteli patates çıkabilir mi evet çıkabilir.
Kolay gelsin Bülent. Köfteli patates, güveç, tamamen sucuk ötesi durumlar. Her kampta yanınızda olacağımızdan emin olabilsin. ;D

Yalnız abartıp esnafa rakip olmayalım. ;D
[attachment=1]

Durumcu_Kazim_usta.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR