Ynt: MayısTosBöce YolDa
Evet arkadaşlar daha önce de dediğim gibi hayatımda olması gereken karavan modelinin ne olduğuna karar verdim Haldun ısrarla ne o söyle dediyse de vakiti bugün budum,o zaman da dediğim gibi at deve değil herkesin ''aa bunu ben de isterim'' diyebileceği bir şey,bu cümleyi bana göre kimler söylediğinde benim için anlamı olur,biraz karavan yaşamı yaşadıktan ve artık tamam ben bunu istiyorum diyebilen kişi değinde bir anlamı olur,yani hariçten gazel okumak yok.Bir de karşınızda 5 tane karavan olacak ve içlerinden ben bunu seçtim derseniz ,yani harika bir ,semi integral-alkoven-camper-çekme-unimog,pikup üstü karavan....
Niye bu araç,bu araçlar çok ağır ofroad a da uygun araçlar olsa da benim amacım o değil ama aracın geçebildiği genişlikte olduğu her yerden geçme şansı olması yeterli.Bu düşünceye karavanla yaylalara çıktığımda aldığım keyiften dolayı karar verdim,kendimi bildim bileli oralara giderim ama arkadaşlar karavanla gitmek orada bulunmak anlatılır bir keyif değil.Oraya Arif hocamın yaptığı gibi bir ofroad çekme karavanla bile çıkmak şu an ki aracımdan daha büyük keyif verir,zaten Arif hocamın yaptığı ilk geziyi yutkunarak seyrettim.Niye kendi aracmdan bu kadar umudu kestim,o da Levent hocam la Taraklı dan Akyazı ya gittiğimiz gezide,o gezide aldığım keyiften daha fazla stres yaşadım.Düz bir çimende bile gitmekte zorlanan bir makina,sonradan da bu düşünce mi destekleyen olaylar oldu.Hee Levent hocamın beni kızdırmak için habire yoldan çıkıp mustang ler gibi çimenlerde at sürmesini kıskandığımı düşünmeyin.Son darbeyi de AVD nin Sinekli kampı vurdu,o gezide dönüşte dağdan inerken çektiğim stres bana yetti.Kısaca gittiğim yerlerden aldığım keyifin çoğunu alıp götürdü.Bu sene yaptığım yaz kampı için mükemmel olsada benim tarzım bu tatil olmadığına karar verdim,her zaman bu tatilden yapacak olsamda ben dağlarda gezmek ve kaybolmak istiyorum.
Aşşağıda ki görseller bu araçların oynandığında ne hale geleceğinin göstergesi.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]