MayısTosBöce YolDa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 336
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,122

Etiketler

Ynt: MayısTosBöce YolDa

Sedir kuzune işi yine ilerlettiniz .Duş içinde kuvet falanmı düşünüyorsun Bülent...

tango' Alıntı:
Sedir kuzune işi yine ilerlettiniz .Duş içinde kuvet falanmı düşünüyorsun Bülent...
Tanju ben çingene atasözünü baz alıyorum ''yıkanan ölür''

berkcantp' Alıntı:
O vakit, kış kampı yaparsan, beni unutma.

Unuturmuyum İlhan hocam.

salih çal' Alıntı:
Sedir ve kestane mi dediniz :eek:

İnan sedir ve kestaneyi yazarken aklıma ilk sen geldin.

Tanju bir şu denir ,bir doğarken bir de ölünce yıkanıyoruz zaten yeterli.

96cd82b2a0f6318691642ae77c7e744f (1).jpg

Bu pazar havanında verdiği gazla 7-8 km yakınımdaki Salmanlı göletine gittim etrafında dolaştım havanın sıcaklığından pek takılmadan yine Salmanlı göletine 15 km yakın Aslanlı göletine gittim.Yolda artık bahar geldi tamamdır dedikten sonra aklıma büyük şehirde yaşayanlar geldi ,yaşadığım coğrafya da 15 km gidip hayatımda hiç gitmediğim bir köye gidiyorum yani farklı bir şey yaşıyorum, hem eksikliğim hem de etrafımda gezilecek yerlerin bolluğundan bu lükse sahip olmak çok keyifli.

salmanlı gölet.JPG

salmanlı göleti .JPG

030.JPG

aslanlı göleti (2).JPG

aslanlı göleti.JPG

Navigasyonuma isim verecektim Ferhat gibi, isim bulamıyordum,şimdi bu krokiyi görünce bende ki navigasyonda de aynısını vermişti,yoksa ben Örentepe köyünden kısaca hemen gittim.Bu yüzden herkes yaptığı işe göre isim alacaksa benim navigasyona en çok söylediğim şey onun da doğal olarak ismi olacak yani onun adı artık 'Allahın Manyağı'

Screenshot_2.png

Yol çok güzel hatta Salmanlı dan anayola kadar fotoğraftaki gibi.Sonrasında normal köy yolunu dönüşüyor.O rotayı zeynep verdiyse İznik buluşmasına gelebilirsem zeynep ile allahın manyağını yanyana koyalımda sohbet etsinler.

Bülent bendede bi manyak var .Destek ekibiyle bayağı bi mesayi yaptık neden kafalarına göre takılıyor bunlar çözemedim..
ADABAZARLI olunca böyle şanslı oluyorsun fark etmiyor hangi yöne sürersen dediğin gibi kısa bir mesafe sonra güzel bir tabiat köşesindesin...

Gideceğim yere giderken tlf daki navigasyonu da açıyorum o daha güvenilir benim için ama gittiğim yer İstanbul olduğunda çaresizce allahın manyağına güvenmek zorundayım.

mayıstosböce' Alıntı:
Yol çok güzel hatta Salmanlı dan anayola kadar fotoğraftaki gibi.Sonrasında normal köy yolunu dönüşüyor.O rotayı zeynep verdiyse İznik buluşmasına gelebilirsem zeynep ile allahın manyağını yanyana koyalımda sohbet etsinler.
Bülent, İznik'e gelmeye çalış senin zımbırtılar hazır. :smiley:

Bizim Zeynep de bizi o kadar garip yerlere sokuyor ki artık iyice kontrol etmeden ona inanmıyorum. ;D Birkaç defa geri dön filan diyor sonra benim dediğime geliyor. Bir keresinde bir yola soktu sonra da kabahatini biliyor tabiki ağzını açamadı, soktuğu toprak yoldan kilometrelerce öteden geri dönmüştüm.

Bu aralar artık yaşlandı. Büyük hafıza kaybı yaşıyor. Birkaç gün kapalı, kalırsa herşeyi unutup bana soruyor. Pilinin değişmesi lazım. :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR