Ynt: Mayıstosböce Yolda
Transporter ile fiyatının aynı olmasından dolayı hiç şansı yok dediğim Ford Custom u inceledim biraz ,e broşürünü indirdim http://www.ford.com.tr/SBE/e-brosur-indirin/ticari-araclar/p=1205022673289 ve çok beğendim,araçta bir sürü yeni sistem var ve bu Transporter ın o müthiş sloganını sanırım bu sefer transporter a yedirecek gibi.Sistemler şu an lüks araçlarda bulunan sistemler mesela startstop,mesela,
Sesli SMS
Bluetooth müzik yayını
Acil Durum Yardımı :Hava yastığı devreye girdiğinde Bluetooth® özellikli cep telefonunuz üzerinden otomatik olarak 112 ile acil bir arama sağlar.
Entegre Navigasyon Sistemi
250.000 kapı açma-kapama
Euro NCAP Testinde 5 Yıldız Euro NCAP çarpışma testine tabi tutulan ve genel koruma düzeyinde % 77 puan elde eden Tourneo Custom, sınıfında ilk ve tek 5 yıldızı aldı.
Acil Fren Lambası Ani frenleme esnasında aracın flaşörlerini otomatik olarak
yakarak diğer sürücüleri uyarır.
Sürücü Dikkat Takip Sistemi :Sistem kameralar yardımı ile sürekli olarak aracın yol çizgilerine göre pozisyonunu gözlemler. Böylelikle, aracın sıradışı şekilde şerit kenarlarına yaklaşması gibi hareketlerinden sürücünün yorgun olduğunu veya konsantrasyonunun dağıldığını anlar
Devrilme Kontrol Sistemi (ARM) Bu bizim gibi yük taşıyanlar için ciddi önemli.
Broşürü inceleyince sizde göreceksiniz zaten.Vito yu aldığımızda transporter ın gövdesi bana çok yavan gelmişti ama bu aracın iç gövdesi vito yu da geçti nefis gerçekten,T6 bir an önce çıkmazsa benim gibi transporter ciler sanırım bu araca kayacak gibi.