Arkadaşlar illa iveco yada 4x4 diye bir fikrim yok,özellikle 4x4 araçlarla normal araç farkının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.Zaten gönül ister ki dememin sebebi o ,klasik bir iki kabinli araç olabildiği kadar yeni olması
PSA olmaması tercihlerimin arasında.
Bir ara Türkiye de satılık tek çift kabinli crafter ı gördüm satılık ilanlar arasında çok güzeldi ama gerçekçi olmak gerekirse bu araçlar çok pahalı parça fiyatlarına sahip bende ki
transportrer son 2-3 ay içinde 6-7 bin masraf çıkardı üstüne üstlük sattıktan sonra da yatak sarmış yani çıkan masraf ciddi bir maliyet iyi düşünmek lazım.Şu an ki connect için geçen çıkma beyin takmak zorunda kaldık aracın değeri 10 bin tl beyin için istenilen 5-6 bin lira,çıkmasıda 3 bin lira garantisi yok tabi (o da geçen otobanda 100 küsürle giderken istop etti ikinci şeritten sağ şerite nasıl geçtiği mi ben bilirim şimdi 3.şerite çıktığımda tırsıyorum)kendimi katmerli salak gibi hissediyorum ve sindiremiyorum bu durumu.Bu yüzden ellerinde seceresini iyi bildikleri T4 ve o dönemin araçlarına sahip olanlar eğer arızaları yoksa kıymetini iyi bilsinler.