Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)
Mustafa abicim ben konuyu yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun.
Ercan abi hakan ve muammer ustalarım sizlere de kolay gelsin.
Ellerinize sağlık muhteşem bir araç çıkacak ortaya.
Mustafa Beyin yeni aracının hayırlı olmasını dilerim. Ercan Abinin , Hakan ustanın ve diğer ustalarında şimdiden ellerine sağlık , büyük iş yapıyorlar nakşi ustadan sonra ( rahmetli ) dört dörtlük bir ekip doğmuş . BAŞARILAR
mdilmen' Alıntı:
Mustafa Beyin yeni aracının hayırlı olmasını dilerim. Ercan Abinin , Hakan ustanın ve diğer ustalarında şimdiden ellerine sağlık , büyük iş yapıyorlar nakşi ustadan sonra ( rahmetli ) dört dörtlük bir ekip doğmuş . BAŞARILAR
Merhabalar, kolay gelsin.Zaten iyi usta ve sevilen makina oldumu işin yarısı bitmiş sayılır.
Ders notlarıma eklemek için birçok kişi gibi bende bekliyorum.Kolay gelsin.
<< DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR >> söz bana ait olup herkes tarafından özellikle sizler DEFENDER DUAYENLERİ tarafından kullanılmasını isterim.
Kalın sağlıcakla.
Kaportacımız Çağlar usta aracın parçalarını çekiçlerken bizde kasa ve şase işlerine çalışıyoruz.Şasenin orijinal kaplamasını bozmadan sadece pas yapan yerlerini temizledikden sonra tamamına antipas ve poliüretan pütür atma işlemini yapacağız..