Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,971
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

hafif hafif gendine geliyor.hadi hayrlı işler kolay gele

Etiketler

Araca devam

SDC13026.jpg

SDC13027.jpg

SDC13017.jpg

SDC13021.jpg

SDC13025.jpg

Gerçekten güzel olacak :smiley: bu güne kadar hiç kimse bu kadar sabır ve incelikle Defender la uğraşmamıştır, 2,5 dizel Otakar dan daha orjinal çıkacak :smiley:

Yüce Allahım bu ustalara kolaylıklar versin, bu ustaların gerçekten kıytmetini bilmek lazım.

Canı gönülden kutluyorum silzeri ,ellerinize yüreklerinize sağlık.

Kolaykıklar dilerim.

Mustafa abicim ben konuyu yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun.
Ercan abi hakan ve muammer ustalarım sizlere de kolay gelsin.
Ellerinize sağlık muhteşem bir araç çıkacak ortaya. :smiley:

Mustafa Beyin yeni aracının hayırlı olmasını dilerim. Ercan Abinin , Hakan ustanın ve diğer ustalarında şimdiden ellerine sağlık , büyük iş yapıyorlar nakşi ustadan sonra ( rahmetli ) dört dörtlük bir ekip doğmuş . BAŞARILAR :smiley:

İyi dilek ve övgüleriniz için teşekkür ederiz..Canla başla iyi bir iş çıkarmaya çalışıyoruz...

HPIM2905.jpg

mdilmen' Alıntı:
Mustafa Beyin yeni aracının hayırlı olmasını dilerim. Ercan Abinin , Hakan ustanın ve diğer ustalarında şimdiden ellerine sağlık , büyük iş yapıyorlar nakşi ustadan sonra ( rahmetli ) dört dörtlük bir ekip doğmuş . BAŞARILAR :smiley:

Sevgili Murat Teşekkr ederim, görüşmek üzere, selam, sevgiler :smiley:

Merhabalar, kolay gelsin.Zaten iyi usta ve sevilen makina oldumu işin yarısı bitmiş sayılır.
Ders notlarıma eklemek için birçok kişi gibi bende bekliyorum.Kolay gelsin.
<< DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR >> söz bana ait olup herkes tarafından özellikle sizler DEFENDER DUAYENLERİ tarafından kullanılmasını isterim.
Kalın sağlıcakla.

Kaportacımız Çağlar usta aracın parçalarını çekiçlerken bizde kasa ve şase işlerine çalışıyoruz.Şasenin orijinal kaplamasını bozmadan sadece pas yapan yerlerini temizledikden sonra tamamına antipas ve poliüretan pütür atma işlemini yapacağız..

DSC01781.jpg

DSC01783.jpg

DSC01784.jpg

DSC01785.jpg

DSC01796.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR