Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,971

Etiketler

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Sanki bir gün Ercan Bey le çok haşır neşir olacağız gibi bir his var içimde.

Hadi hayırlısı diyorum.

Kolaylıklar diliyorum.

Öncelikle Sayın Mustafa Kemal Güner beye güven ve takdirleri için teşekkür ederiz..Diğer dostlarımızla tanışmak bizimde arzumuz..Kapımız açık tabiri mümkünse acı kahvemizde var..Her zaman bekleriz..Ayrıca birkaç gün siteye T.R.A.C Ankara Sube Başkanlığına seçilmem nedeniyle resim yükleyemedim ..Özür dilerim..Ayrıca aramıza yeni katılan TA2GMK callsing Mustafa Kemal Güner'i de kutluyor Montajını yapmakla şeref duyduğum yeni cihazının resimlerini koyuyorum..

HPIM2987.jpg

HPIM2988.jpg

HPIM2991.jpg

HPIM2992.jpg

HPIM2993.jpg

Tempus' Alıntı:
Abi benim v8 ne alemde ;D

Sevgili Kürşat ;

2,5 Disel bitsin peşinden V8 e bitireceğiz :smiley:

V8 in motor, şanzıman ve Role Gage bitti, ancak çalışma düzeninde bir sorun var, bu arada Ercan, Hakan, Mumammer usta ekiibi V8 e Heavy duty ön ve arka diferansiyel buldu :smiley::smiley::smiley: montaja başlamadık oncelik 2,5 ...Diesel de..., o bittikten sonra bir Off Road canavarı yaratacağız ben gerekli testleri yaptıktan sonra Kürşat kardeşime teslim edeceğimmm :smiley:)))

MKG abi,

Güle güle bin... Gayet güzel gidiyor. Yeni telsizinin de çok yakıştığını söylemem lazım.

Ercan bey;

Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ciddi bir konu. Herkesin görev alabileceği bir iş değil. Kolay gelsin.

Sevgili Engin teşekkür ederim,

edaghan' Alıntı:
MKG abi,

Güle güle bin... Gayet güzel gidiyor. Yeni telsizinin de çok yakıştığını söylemem lazım.

Ercan bey;

Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ciddi bir konu. Herkesin görev alabileceği bir iş değil. Kolay gelsin.

bu alet ne işe yarar bide görev nedir nasıl bu işe girilir biraz bilgi verirseniz sevinirim...saygılar duran

MKG' Alıntı:
Sevgili Kürşat ;

2,5 Disel bitsin peşinden V8 e bitireceğiz :smiley:

V8 in motor, şanzıman ve Role Gage bitti, ancak çalışma düzeninde bir sorun var, bu arada Ercan, Hakan, Mumammer usta ekiibi V8 e Heavy duty ön ve arka diferansiyel buldu :smiley::smiley::smiley: montaja başlamadık oncelik 2,5 ...Diesel de..., o bittikten sonra bir Off Road canavarı yaratacağız ben gerekli testleri yaptıktan sonra Kürşat kardeşime teslim edeceğimmm :smiley:)))

saolasın abi, bu arada yeni bir dergi yapıyorum tüm bu arabaların yapılma hikayelerini ve fotograflarını senden alıcam iyi arşivle lütfen :smiley:

2500 İnşallah yeni yilin ilk günlerinde yürümüş olacak ..Ondan sonrada canavar yürüyecek..

Mustafa abi
Yaptığınız ve yapacağınız defender'ları bir defender hayranı olarak merakla takip ediyorum, ellerinize sağlık bu arada değerli ustalarada burdan başarılar diliyorum...
Mahalli ve ulusal yarışlarda son zamanlardaki defenderlerde gözle görülür bir artış olması sevindirici.
inşallah sizin V8 ide off yarışlarında yeni sezonda sizin müthiş offroad tecrübelerinizle görmekten mutluluk duyacağız....

ercan süzer' Alıntı:

MKG ağabeyim sen ne yaptın yahuuuu !!!! :smiley: ...bu nedir acep.... oradan bizim telsiz konuşmalarımızı mı dinleyeceksin abi :D :D

MUstafa abi köyde dolaşmaya araba topluyor yanliş anlaşilmasin. Fuara falan vermicek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR