Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,966
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

genelde sitede pickup şeklide deflerden toplanmıyor bir bakalım nasıl bir güzellik çıkacak ortaya

kolay gelsin.

birde takılan o alet ne merak ettim:D

birde ankara plaka:D jammer sanacak millet:D

Etiketler

Mustafa abi fikri aklıma soktun,zaten uyku uyuyamıyordum, yetmedi birde bunu düşün, uyu uyuyabilirsen şimdi.:smiley:):smiley:):smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
Mustafa abi fikri aklıma soktun,zaten uyku uyuyamıyordum, yetmedi birde bunu düşün, uyu uyuyabilirsen şimdi.:smiley:):smiley:):smiley:)

Olur bu işşşşşş, Kaç gündür bende de uyku kalmadı :smiley::smiley::smiley:

Bu arada aracı yavaş yavaş toplamaya başladık..

HPIM3042.jpg

;D ;D ;D ;D ;D hakkaten ucundan gzkmş ;D ;D ;D ;D ;D eh artık Toyato/Land Rover buluşmaşına yetişecek mecburen,

ercan süzer' Alıntı:
Araçlar M.K.E 'de 3635 TL ye satılıyor..Toplama ücreti ise kesenize ve zevkinize bağlı...
rengi ne olacak sağ ol toplanmış defender'e hangirenk yakışır ozaman bir tane SW allırım offroad buluşmalarına göre ayarlı topların buluşmalara katılırım belki ___:smiley:

Araçlar M.K.E 'de 3635 TL ye satılıyor..Toplama ücreti ise kesenize ve zevkinize bağlı...

MKE'den Araç alımı nasıl yapılıyor? ihale usulü mü? yoksa her isteyen gidip alabilir mi?
bu 3635 TL pikap için fiyat mı? diğerlerinin fiyatını biliyormusunuz?
bilgi verebilirseniz sevinirim,
teşekkürler
selamlar
Bilge

Yeni defender in hayırlı olsun Mustafa abi, araç üstünde çalışan ustalara da ayrıca kolay gelsin.
06 MKG 29 bu V8 i ben daha önce uzaktanda olsa gördüm harika bir iş çıkarılmış :smiley: özellikle V8 sesi çok güzel :eek:

roverman' Alıntı:
Yeni defender in hayırlı olsun Mustafa abi, araç üstünde çalışan ustalara da ayrıca kolay gelsin.
06 MKG 29 bu V8 i ben daha önce uzaktanda olsa gördüm harika bir iş çıkarılmış :smiley: özellikle V8 sesi çok güzel :eek:

Özgür teşekkür ederim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri