Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,901

Etiketler

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Mustafa abi artık bizide arkaya doldurup nöbet noktalarına dağıtırsın ;D ;D ;D ;D

Ayrintiyi kaçiriyosunuz telsizde elde keşin dedeyle laflıyodur arada

NVR01' Alıntı:
maşallah darısı bize olur inşallah tertemiz oluyo....

duran abi ersoy pisikopatınamı hayransın adam çocuğunu ve karısını öldürdü :eek:

Bu arada araba çok güzel oluyor....kolay gelsinn

Sevgili Arkadaşlar bu benim topladığım 7 Defender oluyor, ben bu kadar sorunsuz , bu kadar keyifle Defender toplamak kısmet olmamıştı, Ercan, Muammer, Hakan ustaya teşekkür ediyorum ellerine sağlık, gerçekten çok güzel toplandı, Defender toplamak arzusunda olan arkadaşlarımıza yol göstermek amacıyla neler yaptığımızı ve yapmış olduğum harcamaları paylaşacağım,

Emeği geçen herkese teşekkür ederim :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar bu benim topladığım 7 Defender oluyor, ben bu kadar sorunsuz , bu kadar keyifle Defender toplamak kısmet olmamıştı, Ercan, Muammer, Hakan ustaya teşekkür ediyorum ellerine sağlık, gerçekten çok güzel toplandı, Defender toplamak arzusunda olan arkadaşlarımıza yol göstermek amacıyla neler yaptığımızı ve yapmış olduğum harcamaları paylaşacağım,

Emeği geçen herkese teşekkür ederim :smiley:

Bahtiyar oluruz Mustafa Abi. Ustaların zaten nasıl çalıştıklarını ben yakından( İzmit ten) :smiley: takip ediyorum, bir gün mutlaka Ercan Ustalarla yolumuz kesişecek. Sen de bize ekonomik olarak yol gösterirsen çok seviniriz.

Selamlar.

kolay gelsin mustafa bey
harcadığınız ve yaptıklarınızı yazmanız bize de yol gösterecektir teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR