Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 208
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,901
Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Tempus' Alıntı:
v8 90 ın fotolarını istiyoruz acil :smiley: yoksa görmeye Ankaraya gelicem ;D

Kürşat bekleriz bu pazar arazide test sürüşünü yapacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D

Etiketler

MKG' Alıntı:
Kürşat bekleriz bu pazar arazide test sürüşünü yapacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D

abi aman gözünü seveyim sudan uzak dur ;D ;D ;D birde bol video çekin fotografla olmaz ;D

Abi birde olurda araba suya filan batarsa böyle garip fotograflara malzeme vermeyin otobüs filan gelir bişey olur sonra arabayı alanın üstünede kalıyor ;D ;D ;D ;D barbarosu yaktın beni yakma geçmişi şahibesiz temiz araç alayım ;D ;D ;D ;D şimdi o otobüstekilerden biri o plakayı tanırsa barbarosu görürse yolda nolucak ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi birde olurda araba suya filan batarsa böyle garip fotograflara malzeme vermeyin otobüs filan gelir bişey olur sonra arabayı alanın üstünede kalıyor ;D ;D ;D ;D barbarosu yaktın beni yakma geçmişi şahibesiz temiz araç alayım ;D ;D ;D ;D şimdi o otobüstekilerden biri o plakayı tanırsa barbarosu görürse yolda nolucak ;D ;D
ülen varyaaaa ;D ;D ;D plakayı değiştircemmki çiçeğimmm ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
ülen varyaaaa ;D ;D ;D plakayı değiştircemmki çiçeğimmm ;D ;D ;D

he iyi o zaman rengide değiştiriz ileride kaplarız böylece geçmişi temizlenir ;D ;D ;D

Anma sardin bu muhabbetin ustune ha
adam yeni araba aldi hevesini kursagina tikiyosun.
senin sattigin 80 de rutubet kokusu yokmuydu canim actirma agzimi sonra daha yazmica diyip bozuluyosun.

bugün aracı, ostim'de tesadüfen gördüm, süper olmuş, ustaların ellerine sağlık...

'Martı' T.Ü.V den takılmadan geçti...Pazartesi bir plakası ve ruhsatı olacak...

HPIM3222.jpg

HPIM3223.jpg

HPIM3224.jpg

HPIM3225.jpg

HPIM3226.jpg

Abi elinize sağlık araç çok güzel olmuş. BF marka MT lastik TR'de var mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri