Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)
Ben tüm sezon senin yaptığın Disco ile off road yaptım. Ve ne kadar çok araziye girdiğimi sen biliyorsun abi;
Evet benim aracım tam kararında yapıldı ve kırılmıyor. Bir kere arazi şanz içerisindeki viskosu, en sonda geçen hafta arka kilidi kırdım.
Benim altımda başka bir araç bu kadar off road yapsa neler başına gelirdi düşünemiyorum bile...
İşte dediğim gibi deneyip göreceğiz... Ama bana bu yaptığımız araç kolay kolay kırılmaz gibi geliyor çünkü çok rahat geçiyor heryeri...
Tempus' Alıntı:Çağrı kişisel görüşüm ve bunca zamanın gözlem vede tecrübeleri ile bence discovery 1 için aks ve difransiyelde güçlendirme yapmaksınızın takılabilecek en büyük ve geniş lastik senin aracındaki ebattır. Ne daha kalınını nede daha büyüğünü o araçların yürür aksamı kaldırmaz. Uzun vadede sanayi dostu bir araç olur diye düşünüyorum. Yoksa senin aracı ben yaparken aynı maliyete 35 lastikde takabilirdim. Nasılsa şanzıman oranlarıda değişmişti.
Ben tüm sezon senin yaptığın Disco ile off road yaptım. Ve ne kadar çok araziye girdiğimi sen biliyorsun abi;
Evet benim aracım tam kararında yapıldı ve kırılmıyor. Bir kere arazi şanz içerisindeki viskosu, en sonda geçen hafta arka kilidi kırdım.
Benim altımda başka bir araç bu kadar off road yapsa neler başına gelirdi düşünemiyorum bile...
İşte dediğim gibi deneyip göreceğiz... Ama bana bu yaptığımız araç kolay kolay kırılmaz gibi geliyor çünkü çok rahat geçiyor heryeri...