Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,577
Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

aracı hazırlayanların , emeği geçenlerin ellerine sağlık.

sahibine de hayırlı , keyifli sürüşler.

Maaşallah çok güzel oldu .

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
fazla uzun sürecegini zannetmiyorum sen bu gazla v8 e gecersin yavuz abiye yaklasırsın en azından 35 le ;)
bu işler neden hep böyledirki varken hep kasınmak ve sınırları zorlamak son nokta ndir bilmiyorum ama tr de yavuz abi son nıoktayı koymusdur bence :eek:

Disco'lar V8 abi zaten :D

kyenipazar' Alıntı:
aracı hazırlayanların , emeği geçenlerin ellerine sağlık.

sahibine de hayırlı , keyifli sürüşler.

Maaşallah çok güzel oldu .

Teşekkürler, şu diğer işleri bittiğinde çok daha güzel olacak inşallah...

ict3055' Alıntı:
Hep öle başlıyor nedense;
sonra soft off road, hard off road derken herkesin sonu aynı oluyor sanırım :smiley:

Disco hem kamp, hem off road için ve yaşadığım şehrin küçük olmasından dolayı hala en iyi off road aracı benim için...

Eğer büyük şehirde yaşasaydım daha farklı araçları tercih ederdim...

aynen öyle ;D ;D def den başaladık gideriz yukkarı doğru ;D ;D

bu olur işte ama 2012 yi görmeden olmaz ben o zaman rahatım ;)
önemli olan fazla masraflı olmayan arac bulmak ;)

beyaz defender olarak garaj bölümünde fotoları var cagrı bey 2,5 benzinli benım araç.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
beyaz defender olarak garaj bölümünde fotoları var cagrı bey 2,5 benzinli benım araç.

Tamam aracınızı biliyorum hatta takipte ediyorum özhan bey, def 90 deyince aklım karıştı...

110 luk 90 model,, 90lık degil ;) yanlış yazmışımdır. ufaktefek işlerivar aslında vakıt bulamadım işlerimden cıkamadım,, boluda askerlık yaptım daglarını iyi bilirdim yaya ;)

DR.ÖZHAN' Alıntı:
110 luk 90 model,, 90lık degil ;) yanlış yazmışımdır. ufaktefek işlerivar aslında vakıt bulamadım işlerimden cıkamadım,, boluda askerlık yaptım daglarını iyi bilirdim yaya ;)

Ohooo ne güzel, Def'in işini bitirin misafirimiz olarak gezmeyede bekleriz...

inşallh nasıp olursa neden olmasın çağrı bey bide land larla gezeriz bolu daglarını ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR