Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,558

Etiketler

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Cok güzel olmuş arac Cagrı bey napsam bendemı disco ya gecsem :smiley:

ict3055' Alıntı:
Def 90 bırakılır mı yahu :D :D
Yerim Disco'yu :D

bi tadın cıkarayaım daha binemedım doğru dürüst,, ama ara ara düşünmüyorum değil sadce servis usta işi gözümü korkutuyor, onun için devam def le aziye ;D ;D

DR.ÖZHAN' Alıntı:
bi tadın cıkarayaım daha binemedım doğru dürüst,, ama ara ara düşünmüyorum değil sadce servis usta işi gözümü korkutuyor, onun için devam def le aziye ;D ;D

Def ile Disco'nun alt yapısı birebir aynı...
3.9 V8 yani Def gözünüzü korkutmuyorsa, Disco'da korkutmasın sadece tarzları ve kupaları farklı araçların...
Difler vs de farklı ama şase ve yürüyen ve çalışma prensipleri aynıdır...

defender ilk arazi aracım benım, usta sorunu yaşamadım şimdilik yavaş yavaş yukar geceyim istiyorum cok elektronık olmadan beni uzmeyecek bi arac ofroad yapmıcam cünki sadece hafta sonları araziye cıkabiliyorum oda her hafta olmuyor.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
defender ilk arazi aracım benım, usta sorunu yaşamadım şimdilik yavaş yavaş yukar geceyim istiyorum cok elektronık olmadan beni uzmeyecek bi arac ofroad yapmıcam cünki sadece hafta sonları araziye cıkabiliyorum oda her hafta olmuyor.

Hep öle başlıyor nedense;
sonra soft off road, hard off road derken herkesin sonu aynı oluyor sanırım :smiley:

Disco hem kamp, hem off road için ve yaşadığım şehrin küçük olmasından dolayı hala en iyi off road aracı benim için...

Eğer büyük şehirde yaşasaydım daha farklı araçları tercih ederdim...

fazla uzun sürecegini zannetmiyorum sen bu gazla v8 e gecersin yavuz abiye yaklasırsın en azından 35 le ;)
bu işler neden hep böyledirki varken hep kasınmak ve sınırları zorlamak son nokta ndir bilmiyorum ama tr de yavuz abi son nıoktayı koymusdur bence :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR