Land Rover Defender Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,925

oziiron

Kamp II
Yer
bursa
2 hafta önce aldığımız defender ufak ufak toplamaya başladık
ilk problemimiz radyatöre yağ vermesiydi ve silindir kapağının çatlak çıktı hazır sökülmüş,ken birde sekman atalım dedik ve işe başladık

Fotoğraf421.jpg

Fotoğraf423.jpg

Fotoğraf422.jpg

Fotoğraf426.jpg

Fotoğraf424.jpg

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz

araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz
yapılacak çok şey var daha
hidrolik direksiyon takılacak istendi
yükseltme kitti istendi
5 adet çelik jant istendi
5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye
iç döşemeleri değiştirlecek
5 adet koltuk istenilecek
fren balataları ve merkezleri değiştirildi
g4 bagaj yapılacak
ön ve arka tampon yapılacak
oto kar snorkel takılacak
iç izelasyon yapılacak
bakalım ne zaman bitireceğiz

oziiron' Alıntı:
araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz
yapılacak çok şey var daha
hidrolik direksiyon takılacak istendi
yükseltme kitti istendi
5 adet çelik jant istendi
5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye
iç döşemeleri değiştirlecek
5 adet koltuk istenilecek
fren balataları ve merkezleri değiştirildi
g4 bagaj yapılacak
ön ve arka tampon yapılacak
oto kar snorkel takılacak
iç izelasyon yapılacak
bakalım ne zaman bitireceğiz

oh oh! desenize mesai yoğun olacak. ama böyle iş olduktan sonra, insan seve seve mesaiye kalmak ister tabiki.

Hayırlı olsun..Aramıza hoşgeldiniz..Azıcık zahmetli fakat cidden çok zevkli bir işe girşmişsiniz..Aynı model aynı motorlu bir Defender'da bende var..Ben lastik olarak BF Goodrich 235/85/16R düşünüyorum..Size de tavsiye ederim..

Saygılarımla

Cenk

tşkrlr cenk bey BF Goodrich bende baya düşündüm ama sonra insa turbo aklımızı çeldi bakalım nasip hangisine olucak

INSA Turbo iyi bir M/T olmasına rağmen asfaltta azıcık gürültülü bir lastik..Daha 1 ay evvel INSA çıkarıp Pirelli Scorpion takmış bir Gezenbilir üyesi tanıyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.980

Linki muhtemelen incelemişsinizdir ..Eğer incelemediyseniz Hasan Bey ( hf44 ) ile irtibata geçip daha detaylı bilgi alabilirsiniz..Ben zamanında çok başını ağrıttım ;D ;D ;D

Saygılar

Cenk

uğultu fazla problem olmaz sanırım cj deki mudzılla larlada çok uğultu yapıyor alışkınım biraz yada çift lastik yapıcaz

hayırlısı olsun.Bende yeni üyelerdenim.plakaya bakılırsa Bursadasınız.bizede defender 110 geliyor.araç için ön tampon,vinç vs parçalar alındı hazır.fakat bunları takdıracak ve sonrada ruhsata işletmemiz gerekecek.ama öncesinde bursa ilinde bu işileri yapabilecek defender dan anlayan arkadaşlara ihtiyacımız var.yardımcı olursan sevinirim.

Başlamak işin yarısı, gerisi elbet olur. Araç çok diri ve içi yıpranmamış görünüyor. Hayırlı olsun.

ben kendim topluyorum bursada bitane defender topluyorlar ama çok sallama iş yapıyorlar hoşuma gitmedi ama genede araştırmak lazım

bu gün aracımızın jantları hidrolik direksiyonu ve ara parçaları geldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR