Land Rover Defender Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,850

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz

Çok kısa sürede biten iş,kısa ve öz anlatım...Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler ;D

oziiron' Alıntı:
bu gün aracımıza 5 adet cooper stt lastik de aldık cumartesi günü elimizde olucak işallah lastik problemimizde bu arada bitmiş olucak

selamlar dostum,bende defenderime aynı lastikten takmayı düşünüyorum.acaba lastiğin ebat,fiyat ve performansından bahsedermisin.şimdiden teşekür ederim...

235.75.16 aldık fiyatı bizim aldıgımızda 330lirayda şuanki fiyatını bilmiyorum çok memnunuz lastiklerden kumda çamurda asfaltta gayet iyi performansı ama yagışlı havalarda fren mesafesine dikat etmelisin

Rasim Bey ;

Eğer bu STT'leri 2500 Düz Dizel Defender'a takacaksanız , bu araç için en uygun ölçü 235*85*16 'dır..Şu an İstanbulda fiyatı pazarlığa ve nakit ödeme durumuna göre 320 ile 375 TL arasında değişmelktedir..

Bahsettiğim lastiklerden daha yeni taktım benin Defender'a ..Tavsiye ederim..

Saygılar

Cenk

Arkadaşlar lastik için ahmet beyle görümenizi tavsiye ederim (EGELİ34) HAYIRLI BAYRAMLAR.

oziiron' Alıntı:
araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz
yapılacak çok şey var daha
hidrolik direksiyon takılacak istendi
yükseltme kitti istendi
5 adet çelik jant istendi
5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye
iç döşemeleri değiştirlecek
5 adet koltuk istenilecek
fren balataları ve merkezleri değiştirildi
g4 bagaj yapılacak
ön ve arka tampon yapılacak
oto kar snorkel takılacak
iç izelasyon yapılacak
bakalım ne zaman bitireceğiz

merhaba.
( 5 adet çelik jant istendi) yazmıssınız nerden istediniz?fiyatı nedir?Bilgi verirseniz sevinirim..
Banada jant gerekli ondan sordum..

Ozan bak aylar oldu :mad:,koy şuraya bir iki offroard resmi ,bol çamurlu tarafından. :D

Ozan Bey;
Defender'ı Karacabey'de mi topladınız?
Kendiniz mi topladınız?
Başka Defender toplamak isteyenlere de yardımcı olur musunuz?

arkaşlar işlerimin yogunlugundan hiç biryere çıkamadım en kısa zamanda çıktıgım gibi resimleri koyucagım aracı karacabeyde topladım kendi ugraşlarımızla topladık defenderi bitirdikten sonra cj yide aradan cıkardık eger toplamak isteyen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim

oziiron' Alıntı:
arkaşlar işlerimin yogunlugundan hiç biryere çıkamadım en kısa zamanda çıktıgım gibi resimleri koyucagım aracı karacabeyde topladım kendi ugraşlarımızla topladık defenderi bitirdikten sonra cj yide aradan cıkardık eger toplamak isteyen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim

Slmlar Ozan abi bende bursaliyim öncelikle arac cok guzel olmus emeginize saglik jazasiz belasiz hayirli sürüsler size bir konuda danismak istiyorum ben de bir defender alip yapmayi düsünüyorum fakat nereden bulabilirim bizim bursada böyle sizinki gibi alabilecegegim defender satan yerleri biliyormusunuz yani bu konuda yardimci olabilirmisiniz birde sizin ayardaki bir aracin alis fiyati nerelerde acaba siz kaca almistiniz aracinizi simdiden cok tesekkur eder tekrar hayirli olmasini dilkerim saygilarimla

ceruto' Alıntı:
Slmlar Ozan abi bende bursaliyim öncelikle arac cok guzel olmus emeginize saglik jazasiz belasiz hayirli sürüsler size bir konuda danismak istiyorum ben de bir defender alip yapmayi düsünüyorum fakat nereden bulabilirim bizim bursada böyle sizinki gibi alabilecegegim defender satan yerleri biliyormusunuz yani bu konuda yardimci olabilirmisiniz birde sizin ayardaki bir aracin alis fiyati nerelerde acaba siz kaca almistiniz aracinizi simdiden cok tesekkur eder tekrar hayirli olmasini dilkerim saygilarimla

beyen menize sevindim aracımızı merinos fabrikasından 5 sene evel almıştık aldığımız zaman fiyatı çok düşüktü şuan o fiyata bulmanız çok zor ama bi yerde 88 dizel defender var gümüş gri araç toplu eger satılmadıysa alınıcak bir araç fiyatıda 14 filam olması lazım bi bakarım ona göre haber veririm size elimden geldigi kadar yardım ederim benim arac gibi toplu bir aracı almaya kalksanız fiyatı hiç belli olmaz herkesin istemiş oldugu fiyat değişik ama 25 yada 30 araları çok güzel toplu bir defender alabilirsiniz

Tamam abi ilginiz icin tesekkür ederim bakalim allah bizede en kisa zamanda kismet eder insaallah yolum karacabeye düstügünde aracinizi yakindan görmek isterim araciniz cok güzel masaallah emeginize saglik tekrar güle güle kullanin aracada bir nazarlik takmayi unutma abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR