Land Rover Defender Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,850
Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz

Nazar değmesin çok emek verip çok güzel bir iş çıkardınız ... kazasız nice keyifli geziler dilerim ...
artık deneyıimli defender toplamış birisi olarak bu işe yeni girişecek arkadaşlarla deneyimlerinizi paylaşacağınızı umuyoruz ... :smiley:

Etiketler

Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.
Bende başlamak istiyorum, eskiden beri beni çeken bir hobi off road...

Ama çok araştırma yapmam gerekecek sanırım, hangi aracı almalı, nelere dikkat etmeli, nerelerden başlamalı..
Yolum uzun :smiley:

herkeze teşekkür ederim çok sağolun darısı öteki arkadaşlarımızın başına iyi bir secim yaptık ve bir buçuk ay içinde gece gündüz demeden bitirdik artık sıra 300 tdi almaya kaldı

çok güzel olmuş emeğinize sağlık yeni model panjurda değişik bir hava katmış aracaa
maşallahhhhhhhh gule gule şamurlansınnn

EylülNisan' Alıntı:
Hayırlı olsun, çok güzel olmuş.
Bende başlamak istiyorum, eskiden beri beni çeken bir hobi off road...

Ama çok araştırma yapmam gerekecek sanırım, hangi aracı almalı, nelere dikkat etmeli, nerelerden başlamalı..
Yolum uzun :smiley:
Aladağlar Festivalde olduğunuza göre aslında tam yerindeydiniz .. onlarca 4 x 4 arasında yani .. umarım defender'da karar kılarsınız :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Aladağlar Festivalde olduğunuza göre aslında tam yerindeydiniz .. onlarca 4 x 4 arasında yani .. umarım defender'da karar kılarsınız :smiley:

Yarışın 2.3. ayağında bir araca binmek nasip oldu, müthişti. Araclarına bindiğim Kayserili arkadaşlar Samurai önermişlerdi.
Defender cok güzel, ama başlangıç için daha ekonomik bir araçla başlamam gerek :smiley:

bence başlangıç için lada niva kırılsada çatlasada 2bin tl gibi bi masrafla adam olur

Ozan bey elinize sağlık temiz bir iş olmuş tebrikler ,güle güle kullanın

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, belki kaçırdım yapılanların masrafı işçilik dahil ne oldu acaba?

taktırmayı düşünüyorum ama nerden bulacagımı araştırmadım daha bakalım biraz zaman geçsin böyle düyünüm olduğu için vakit ayıramıyoruz düğün bittiktn sonra kısmetse artık

oziiron' Alıntı:
taktırmayı düşünüyorum ama nerden bulacagımı araştırmadım daha bakalım biraz zaman geçsin böyle düyünüm olduğu için vakit ayıramıyoruz düğün bittiktn sonra kısmetse artık

Allah mesut etsin, korumaları dert etme istanbuldan yardımcı oluruz .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR