Bahattin' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, uzun yoda defender süratli gitmemesi dışında problem çıkaracak bir araç mıdır? Yani hareket edip 900-1100 km kadar bir yol yapmam gerekiyor.
sword7' Alıntı:http://www.dailymotion.com/video/xb8gyz_defender-puma-0-100_auto
tahaozak' Alıntı:puma diye tabir ettiğiniz motorun çeşitleri varmı? varsa bu araçta kullanılan hangisi?
servetinsel' Alıntı:Arkadaşım görüyorumki defenderi araç olarak dikkate almıyorsunuz ben bahse girerim hiç kontak kapamadan binlerce kilometre yol kateder ben bir yerde mola vererek Van dan İstanbul a 15 saatte gittim 1720 km . Defender iyi bir araçtır ( bakımlı olacak ve ustası olacak ). başka birşey demeye gerek yok.
sword7' Alıntı:Ford transit'in 350 E 350 M 350 ED diye modelleri var hepsinin motoru aynımıdır bilmiyorum. Senin kullandığın hangisinin motoru? Kaç yılı üretimi? Kaç cc? bu konuda bilgi verebilir misin?
sword7' Alıntı:Model yılını bilmiyorum tam olarak kullandığım motorun 2005 ve ya 2007. v184 diye geçiyor Ford servisinde...
dron' Alıntı:sandık motora bakın servis çıkışı 5-6 binlira 2 yıl garantide cabası
sword7' Alıntı:Revizyonlu motor diye geçen motorlardan sanırım servis çıkışlı dendiğine göre. 2. eli de 4-5 bin arası. Defender'a gerçekten çok yakışıyor bu makinalar...