Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,643
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

gercekten cok yazıl olmuş resimlere baktım daha yeni toplanmış araçlar var içinde yeni boyanmış. yazık biz bu araçları askerde kullanırken bir yeri cizilsin askerden alıyorlardı parasın tek kelimeyle yazık.

Etiketler

yukarıdaki resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi... kardeşim hurdasan bu araçları ton hesabı satacağına tek tek kilo işi satsaydı olmazmıydı??? alırdık 3 tane, 1 tane çıkarmaya çalışırdık... arta kalan yine giderdi hurdacıya. 25 şubat 2011 de bi ihale daha var. 50 ton ve 53 ton olarak iki kalemde satılıyo araçlar. tamam çoğu kullanılacak halde değil. ama böyle üst üste atarak kullanılacak durumda olan parçaları bile haşat ediyolar... dediğim gibi, bu araçları 50'şer tonluk paketler halinde değilde tane olarak kiloyla satsalar daha faydalı olur. bilmiyorum, belkide ben çok duygusal düşünüyorum. konu defender olunca akan sular duruyo ;D zalım operatör, nasıl kıydın deflere :mad:

birkaç sene öncesine kadar motor aksamı kilosu falaca fiyata, elektrik aksamı falanca fiyat, kaporta aksamının kilosu falanca fiyata diye listeleri vardı. Gidip söküp alıyordun.
Muhtemelen hurda mafyası baskısıyla perakende satışları durdurdular.Rant sağlamak için.

Merhaba arkadaşlar....Bende sizler gibi mke deki resimlere baktıkça üzülüyorum hatta isyan edesim geliyor...Malesef gerek Kırıkkale gerek Seymen gereksede Şenlikköy Floryadaki hurdalıklardan pek bir şey alamıyorsunuz.....bir sürü tantana ile Kırıkkaleden belki bir şeyler alınabilsede .... ufak bir parçaya çok para verıyorsunuz....Adamı olanlar işi bitiriyordur mutlaka ona bir şey diyemem...,,,,,Dünyanın bir çok yerinde silah sistemleri söküldükten sonra tank bile alınabilirken malesef ülkemizde yeni revizyon görmüş askeri araçları bile alamıyorsunuz ...hepsini doğrayıp atıyorlar....Piyade araçları(jeep wıllyz.....reo.....power vagon.....gmc.....jeep overland....vs vs hatta alman yardımı dizel yarım burun man ve yine wv type 181....hiç kullanılmamış nato yardımı trıumph motosikletler vede daha neler neler.....Reoların dizel 6x6 olanları vardıki dehşet araçlartdı....Evet anlatmakla bitmez ...bizim gibi insanlar için gerçektem üzücü bir durum. ....4x4 keyfi ülkemizde gerçekten haram olmuş bizlere...Burnumuzun dibindeki ülkeler istedikleri modelde araçları ülkelerine getirip off roadın kralını yaparken bizler motor bile değiştiremiyoruz bir sürü prosödür çıkıyor isyan ediyoruz...ALLAHtan jandarma teşkilatı bir kısım araçları satışa çıkarıyorda hiç olmazsa bizim gibi insanlar bundan bir nebzede olda sebepleniyor...Ne diyelim İnşallah devletimiz bu tutumunu biraz daha düzeltir...Hoşçakalın...

Vay anam vay benim güzel ülkem, hurdalık değil toplu mezar orası, yazıktır günahtır....

arkadaşlar, seymenlerde pikap defender varmı acaba? parakende satıştan almak istiyoruz bir tane. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim...ekrem

keçelikalem' Alıntı:
arkadaşlar, seymenlerde pikap defender varmı acaba? parakende satıştan almak istiyoruz bir tane. bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim...ekrem

seymende defender pickup var fakat tek satışta olanların durumu pek iyi değil ihale için gelenlerin içinde temiz güzel olanlar var

çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için. o zaman ihaleyi beklemek en doğrusu....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.