Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 663,318

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

sertem41' Alıntı:
yeni askeriyenin ihaleleri yapılacakmış. 92-93 modeller gelecek diyorlar.

Bunları da beklemedeyiz.

Sanırım yakında meydana çıkarlar.

Saygılar.

İhalenin tarihleri belli mi ,biliyor musunuz?

Malesef bilgim yok, bu bilgiyide daha önce bu araçları alıp satan kişlerden aldım. Yeni araçlar gelecek dediler sadece bilgi bu. Halen beklemedeyiz.

Saygılar.

ukre' Alıntı:
Giresun'daki ihalenin sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Tapu Kadastronun Defender 110 u kaç tl ye satıldı ? teşekkürler

Arkadaşlar merhaba;

Az önce aldığım bilgiye göre GİRESUN daki ihale iptal edilmiş, araç tekrar satışa çıkacakmış. Öğrenemediğim tek şey zamanı. :smiley:

Aracın resimlerini daha önce paylaşmıştım.

İlgilenenlere duyurulur.

Giresun ihalesi konusunda ilginiz ve bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Giresunda yapılacak yeni ihalenin tarihi hakkında bilginiz olursa , haber verebilirseniz çok sevinirim. saygılar.

ukre' Alıntı:
Giresun ihalesi konusunda ilginiz ve bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Giresunda yapılacak yeni ihalenin tarihi hakkında bilginiz olursa , haber verebilirseniz çok sevinirim. saygılar.

Amacımız zaten budur arkadaşlar. Bilgilerimizi lütfen paylaşalım.

Ben ihale tarihini öğrendiğim an paylaşacağım merak etmeyin. ;)

sertem abi iyi gunler. size bir sorum alacak. 8.000-10.000 lira nakitle ihaleden nasil bir defender alabilirim ??

mexmet44' Alıntı:
sertem abi iyi gunler. size bir sorum alacak. 8.000-10.000 lira nakitle ihaleden nasil bir defender alabilirim ??

Canım arkadaşım valla bende merak ediyorum :D. Alınabilirmi acaba. İhaleden araba almak o kadar kolay olmuyor. Afyonda yapılan ihalede 2500 TL den satışa çıkan aracı 12000 TL ye sattıklarında bütün hayallerim suya indi. Ama o araçta cidden o para olmasada senin dediğin rakamlardan alınabilirdi.

Sabır edeceksin diyeceğim ama, sabırla olacak iş değil, izamanın varsa il il koşturup ihalelere gireceksin. Yapacağın masrafları da düşünecek olursan bir de araç da alamassan boşuna gidip gelmiş olacaksın.

İyi takipçi olmanı öğütleyebilirim sadece.

Saygılar.

paylasımlarınız için tesekkürler, ilginizi ve dostça paylaşımınızı takdir ediyorum. alper can

Ben teşekkür ederim asıl arkadaşlar.

Bilgiler paylaşıldıkça değeri artar.

Diğer duygu ve düşüncelerinizi diğer başlığımız var orada alabiliriz.

DEFENDER'I OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARI

Bekleriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59420.0

Saygılar.

Arkadaşlar,

madem giresun ihalesi iptal edilmiş, takip edilip oraya kadar gidilecek, teminat yatırılıp ihaleye girilecek.

Alınırsa hayırlısı ile kullanılacak, alınamazsa 1,2 kilo fındık alınıp gelinecek.

Bu işler bu kadar basit.

SERİ 3 109' Alıntı:
Arkadaşlar,

madem giresun ihalesi iptal edilmiş, takip edilip oraya kadar gidilecek, teminat yatırılıp ihaleye girilecek.

Alınırsa hayırlısı ile kullanılacak, alınamazsa 1,2 kilo fındık alınıp gelinecek.

Bu işler bu kadar basit.

Merhaba arkadaşlar;

Aracın fotoğraflarını görün, ondan sonra karar verin derim ben.

Yediğiniz fındık tuzlu fıstık olmasın... :D

iyi günler ben de land rover defender almak istiyorum mke den vb. yerlerden nasıl takip edilebilir bir anlatırsanız sevinirim ihaleleri internnetten bulamadım da

internette mke hurdasan sayfasında takip ederseniz orada ilan ediliyor şimdiden hayırlı olsun :smiley:

veteran' Alıntı:
4.150tl kapalı kasa
3.500 tl civarı da tenteliler

eğer ki ihaleli değil de gidip orda halı hazırda satışta olanlardan alacaksanız... sabah gitseniz akşama kadar halleder aracı çıkartırsınız. 700 küsür tane araç var incelemenizde yarar var ama, kapısı penceresi eksik, kaportası sağlam göçük, içi dağılmış, diff i sökülmüş vs vs de çok araç var...

Göktuğ Bey aracınızın fotoğrafları var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri