Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,718
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ncmsrn' Alıntı:
Bilgi için teşekkürler.
Ama fiyatlar beni aşar. 10.500 den ihaleye çıkıyor. Birde Ankarada Yani ivedikliler ölümüne yükseltir.
En az 15000 e bitse, kdv si toplanması tekrar trafiğe çıkarılması 30.000 e malolur.
Bu fiyatta pek makul değil. Zaten piyasada kullanıcılarda bundan daha aşağılarda bulmak olanaklı.
Yinede bilgi için teşekkürler.

Geçen yıl Antalya Telekom'un sattığı 98 model Tdi ihalede 27,150 TL'ye Yanasip'te kalmıştı.

Etiketler

ben bügün ankarada araçlarla ilgilenen kişiyle görüştüm.araçlar kapalı kasa fiberoptik montajlarında kullanılmışlar.yetkilinin dediğine göre araçlar daha önce 15000+kdvden satışa çıkmış ama alan olmamış.Ozamanki satışta araçların onünde vinç varmış onları söküp tekrardan ihale ediyorlarmış.

nkurtkaya' Alıntı:
Geçen yıl Antalya Telekom'un sattığı 98 model Tdi ihalede 27,150 TL'ye Yanasip'te kalmıştı.

Bu araç 110 kasa 5 kapı idi.

29/03/2010 tarihli ihalede satışa çıkan 4 adet 2 kişi yolcu kapasiteli arkası kapalı kabin olan modeli (fiber optik aracı olarak kullanılmış). KDV oranı %18.

Slm . Arkadaşlar. Bu araçlardan birini almak istiyorum. Ankarada işim vardı gidecektim. Tesadüf, ihaleyede girecem. Tel ile ön bilği aldım. Hiç ihale tercübem yok ama bakacagız artık. tercübesi olan arkadaşlar yazarsa memmun olurum..
Dönüşte sizleri bilgilendirecem.

pervane' Alıntı:
Selam . Arkadaşlar. Bu araçlardan birini almak istiyorum. Ankarada işim vardı gidecektim. Tesadüf, ihaleyede girecem. Tel ile ön bilği aldım. Hiç ihale tercübem yok ama bakacagız artık. tercübesi olan arkadaşlar yazarsa memmun olurum..
Dönüşte sizleri bilgilendirecem.
10500tl den açılacaksa eğer yüzde18 de kdv si varsa o araçlar daha ihale olmadan 12390tl demektir
arttırırken kdv oranınıda hesaba katmayı unutmayın birde dedikleri gibi pikapsa eğer buaraçlar hesabınızı çok iyi yapıp arttırın derim

mrb arkADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM KONUYU VEREYE ACAĞIMI BİLMEDİM SİZCE BU ARAÇ NASIL
http://www.sahibinden.com/sorunsuz_defender_isteyenlere_super_arac-14WQQaXQQ22080980WQQpXQQdisplayitem

Evet arkadaşlar ihaleye giden arkadaşlar ne yaptı araçlarına kavuştumu alana hayırlı olsun koysun resimlerini görelim hayırlı olsun diyelim müjdeli haberler bekliyorum sizden

:smiley: arkadaşlar tütk telekom ihalesi sona erdi. Ya nasip araç alamadı hiç. Ben 1 adet 98 LR aldım. Yakında resimlerini eklerim. Asıl iş şimdi başlıyor.. Hepinizin yardımına ihtiyacım var. Size soracak çok sorum olacak. Değerli fikirleriniz bekliyorum..
Görüşmek üzere...

pervane kardeş hayırlı olsun güle güle kullan inan bana araçları kullanıcılar aldı ise çok sevindim bu yazılarımızın sonucunu görmemiz manasını geliyor ihale hakkında biraz bil verirmisin araçlar ambulans kasa gibiymişler kaça gittiler km ne idi

Tşk. 2 tanesini alanyadan aldılar. Ticari sanırım. Muabete girmedim. Ben 13.100 e aldım. Yanasip 12.800 vermiş...:smiley: Detaylı yazarım sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR