Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,864
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar hepinize duyrulur...7-8 land rover emniyetten alınmış benzinli araçlar var kaportaları düzgün duruyor gördügüm kadarıyla. fakat söyleyen şahsın yalancısıyım bende; aracı çalıştırıp teslim ederim diyor.almak isteyen varsa bana özelden mesaj atsın toplu alım yapalım araçları bilginize...

Etiketler

atilla kardeş araçlar çekme belgelimi v nerdeler dediğin birlikte hareket etmek güzel.İhalelerdede yapabilsk bunu.Ama bu arabalarıda bir değerlendirilim.Neye mal olur.Birde renkleri hep lacivert bildiğim kadadryla .Durumları hakkında daha detaylı bilgi varmı.MSNMi sana özelden atıyorum.Ordan yzışırız.

sanırım hepsi lacivert. araçlar hakkında bende detaylı bilgi alamadım.yakın zamanda foto isteyecegim satıcıdan.şuan yerlerini açıkça belirtmek istemiyorum açıkçası araçların site içerisinde ki arkadaşlarımız tarafından alınmasını istiyorum.ticaret kısmını düşünmeyen arkadaşlar için...

Arakadaşlar Diyarbakır adaki araçlardan bilgisiolan yokmu .Sonuç ne oldu acaba.Bir dahaki ihaleler için bilgi açısından önemli diye düşünüyorum.İnşallah siteden biri almıştır ve bizede bilgi verir. ;)

milli emlak sitesinde bir adet mitten çıkma landrover defender benzinli var arkadaşlar ilğilenenlere duyrulur milliemlakın sitesinde görünüyor hatta birtane toyota tek kabın 4x4 de var fiyatta uygun DİKKATINIZE

İhale listesi ekte

Ekli dosyalar

• ankara_tms_3003010.pdf
    29.8 KB · Görüntüleme: 303

O fiyat nerelere çıkacak hep beraber göreceğiz :smiley:

Hatta bu konuda yardımcı da olabilirim :smiley: maksat devlet kazansın ;D

nkurtkaya' Alıntı:
O fiyat nerelere çıkacak hep beraber göreceğiz :smiley:

Hatta bu konuda yardımcı da olabilirim :smiley: maksat devlet kazansın ;D

ben çıkmışından almış biri olarak (fiyatı tavan yapmış) mitten gelen almıştım :smiley: tabi devlet kazansın. vatan sağolsun :smiley:

Arkadaşlar o araç hurda listsinde tescil edilemez gözüküyor.Ben arayıp teyit ettim yani sadece parça için alınabilir.Tescil edilelemez.febülent arkadaş sen aracı nrden almıştın .Kaçtan başlayıp kaçta bitmişti.Belki bizimde ihalelere girmemiz için yol gösterici olur.Teşekkürler.

bahadır1919' Alıntı:
Arkadaşlar o araç hurda listsinde tescil edilemez gözüküyor.Ben arayıp teyit ettim yani sadece parça için alınabilir.Tescil edilelemez.febülent arkadaş sen aracı nrden almıştın .Kaçtan başlayıp kaçta bitmişti.Belki bizimde ihalelere girmemiz için yol gösterici olur.Teşekkürler.

ben bitmiş ihaleden aldım alıcı kişiden daha sonra 17 000 e yüksek gelebilir amma şu gördüklerimden sonra iyi geldi gözüme kırpmadım bile :smiley:

23.05.2008 (38).jpg

06 haziran 2008 (6).jpg

Ben bir tanıdıktan rica edip diyarbakırdaki hilux ün fotolarını çektirmiştim. Sonra gidip uğraşamadım. Dün arayıp milli emlaktaki yetkiliye sordum. Fiyatı net hatırlayamadığını ama 7,5 veya 8,5 a satıldığını söyledi. Diyarbakırdaki toyotalar kaça satıldı bilen varmı?

DSC00110.jpg

Bülent Beyin yüklediği resimde görünce sormadan edemedim. işaretlediğim tip araçlar varmı hala hurdacıda? Ve kimdir bunları satan?

hurdalar2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR