Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,859
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

haklı olabilirsiniz ama benim demek istediğim ben bir araç sahibi olduktan sonra nerde ihale varmış nerde satılıyormuş bunlardan artık fazla haberdar olmamki çünkü işim bitmiştir artık aracımı almışımdır dolayısıyla araştırmalarım bitmiştir benim demek istediğim bu
araç ihalelerinde bir aracı 5 e almak varken hiç kimse 10 a almak istemez bu konuda olaya duygusal olmamak lazım ne olursa olsun ister bireysel kullanıcı olsun isterse bu işlerin ticari boyuıtuyla ilgililer olsun bunu istemez bu gerçektir herşey paylaşılır ama iin içine birtakım menfaatler girdiği zaman kimse parasına ortak istemez bu insanların doğasında varzaten
şimdi sizin yaşadığınız 15000 nufuslu yerde tapu dairesine ait sıfır geldiğinden beri bildiğiniz bir araç satışa çıkıyor siz talipsiniz alıp kullanacaksınız burda kendinize ortak mı arayacaksınız ?
sakın evet demeyin gülerim
zaten en az omuhitin insanlarında üçbeştane ihaleye giren olacak birde burda yayınlayıp anlaşırız mantığı ile enaz beşaltı kişi daha bulacak sonrada aracı alacaksınız bu mantıklı değil bence ama askeri ihaleler olabilir çünkü orada yüzlerce araç satışa çıkıyor
bu konu böyle uzar gider bence uzatmadan gerçekleri kabul etmek lazım
allah herkesin gönlüne göre bir araç alıp binmeyi nasip etsin
saygılar sevgiler selamlar

Etiketler

ben aracımı ucuza alıyım site mite hikaye diyorsunuz ben sizin de arazı aracı almak isteyen yada isteyecek sitedeki samimi arkadaşların bu kişi ve kişilerden haberdar olması açısından yardımlaşma amacı için kurulmuş yada en azından bu sayfa öyle idi ama malesef bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın mantığı malesef bu sayfa ve siteyi esir almaya başladı aracı olan arkadaşlar birer araç daha alip ihaleleri burda duyurmayalım araç başı üç beş yolumuzu bulalım mi bu mantığı mı yürütelim pes artık birdaha bu topikte yazmıyacağım madem öyle siz haklısınız size dokunmayan yılan bin yaşasın ama dokunduğunda (muhakkak bir gün dokunacak aracı alınca ihtiyaçlarınız olacak mutlaka dökunacak)sözlerimi hatırlarsınız

site mite hikaye olayı biraz ağır kaçıyor ben gerçekleri konuşuyorum siz istediğinizi söyleyebilirsiniz
burda birşeyler tabiki paylaşılıyor ve paylaşılmaya devam edecek buna fikirler ve görüşlerde dahil
benzinli motorun dizele dönüşümü konulu başlıkta dikkat ederseniz kimsenin yapmadığı yada yapıpta paylaşmadığı araştırmaları yaptım ve konunun birebir muhatabına kadar yazarak bişeyleri paylaştım yani bana dokunmayan yılan bin yaşasın vs mantığını gütmüyoruz burada
bişeyleri paylaşıyoruz bildiğimiz kadarıyla
konunun büyütülecek bir yanı yok benim için son nokta burası
duyduğumuz ilanları yayınlayacağız duyarsam tabiki . çünkü bunun için benim bir araştırmam yok.bir aracım var ikincisine ihtiyacım yok
bir not daha: bende aracımı satılık ettim fakat sizin düündüğünüz gibi bu işlerin ticareti ile uğraşan birisi değilim
saygılar

arkadaşlar konuşmalarınızı takip ettim de ikinizde kendi açınızdan haklısınız.Ama sonuç çokşey değiştirmiyor.Biz aradığımızda hepimiz önce kendimiz edinmenin derdindeyiz bubir gerçek. Ama en azından kendimiz edindikten sonra duyduklarımızı paylaşırsak bu zevki tatmak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz diye düşünüyorum Ben yeni üyeyim ama sadece bu siteyi takip ederek bile çok şey öğreniyorum ve zevk alıyorum sitenin amacıda bu deyilmi
zaten bizler bizlere benzemesek burada olmazdık değil mi.

Bahattin' Alıntı:
arkadaşlar konuşmalarınızı takip ettim de ikinizde kendi açınızdan haklısınız.Ama sonuç çokşey değiştirmiyor.Biz aradığımızda hepimiz önce kendimiz edinmenin derdindeyiz bubir gerçek. Ama en azından kendimiz edindikten sonra duyduklarımızı paylaşırsak bu zevki tatmak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı oluruz diye düşünüyorum Ben yeni üyeyim ama sadece bu siteyi takip ederek bile çok şey öğreniyorum ve zevk alıyorum sitenin amacıda bu deyilmi
zaten bizler bizlere benzemesek burada olmazdık değil mi.
benimde anlatmak istediğim buydu zaten ama ısrarla anlamamak için yada yanlış yerlere götürmek için birçaba harcamaya çalışılıyor gibi bir izlenim çıkıyor ortaya
benim dediğim başka bir deyişle önce can sonra canan mantığıdır bu herkes için böyledir bununda yanlış anlaşılacak biryeri yok ve normal birşeydir

isteyen gider ivedikten alır başlar kolları sıvayarak buraya düşen araçlar bunlardan daha iyi değildir işte benim gördüklerim, aklınızda bir defender mı var gidin gezin tüm hurdalıkları istediğinize en yakınını bulun alın.

def_mezarlığı.jpg

def_mezarl??? (3).jpg

def_mezarl??? (4).jpg

Arkadaşlar sitede üye arkadaşlardan araçları satılık olanların araçlarının gösterildiği biyer varmı ?

hurdasan dan araç alıp toplamak isteyen arkadaşlarıma garaj bölümünde ' çalış seninde olur ' bölümünü izlemelerini tavsiye ediyorum ...Saygılar..

Diyarbakırda ihaleye çıkan araçların 2 tanesi Geçen sefer mardin de çıkan toyotalardan Yani fzj 75. Bir tanesi orman işletme müdürlüğünden çıkan çift kabin 2,4 toyota.
Ben kendi adıma ihaleye gireceğim. Limitlerim dahilinde kalırsa inşallah alırız.
Geçen seferde ivedikliler yüzünden alamadım. Ama hiç olmazsa 3000 tl ile başlayan ihalede üç otuz paraya satılmadılar ve devletim kazandı.
Bu ihalede nasipse bir 4x4 sahip olucam. Nasip değilse araştırmalara devam.
Zaten yazdığım mesajların çoğunluğu üyelerin faydalanması için ihale dosyalarıdır.
Kalın sağlıcakla

Mardinde kalan ikitane toyotayıda ivedikten aldılar diye biliyordum arızalı toyotalarmı bahsettiğiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52944.0
şu topikte telekomdan tdi defenderlar bakın isterseniz

mardin de kalan 2 araç hakkında bilgim yok.
Bahsettiklerim Diyarbakırda 30 mart ta ihaleye çıkacak 2 adet toyota fzj 75. Yani daha önce Mardin de satılanlar ile aynı kasa ve özellikteler.

simurg2' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52944.0
şu topikte telekomdan tdi defenderlar bakın isterseniz

Bilgi için teşekkürler.
Ama fiyatlar beni aşar. 10.500 den ihaleye çıkıyor. Birde Ankarada Yani ivedikliler ölümüne yükseltir.
En az 15000 e bitse, kdv si toplanması tekrar trafiğe çıkarılması 30.000 e malolur.
Bu fiyatta pek makul değil. Zaten piyasada kullanıcılarda bundan daha aşağılarda bulmak olanaklı.
Yinede bilgi için teşekkürler.

şansınız açık olsun ivediktekiler telekoma giderse sizin defenderlere el uzatmazlar rahat rahat alırsınız toyotalar biraz haşatmış heralde mardındekiler gibi temiz değillermış bende başkasının yalancısıyım

ncmsrn Arkadaşım bende sizin gibi ihaleye girmeyi düşünüyorum.Birlikte hareket edebiliriz siz nerden gideceksiniz.Ben ANKARA'dan .Araçlar hakkında bilginiz varmı .Araç alırask getirme gibi veya en azından ticaret yapanlara karşı.Bizimde belki bir 4*4 ümüz olur.Bugün bana mesaj atarsanız cep teli görüşürüz.Çünkü ben memurum izin felan ayarlayacağım.Hemen bir görüşelimmi?KOLAY GELSİN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR