Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,716
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Arkadaşlar birde yerelde olan veya internette rastladığımız ihaleleri burda yayınlasak ve biz üyelere orda bulunan arkadaşlar yardımcı olsa ihalelere girsek çok güzel olur diye düşünüyorum .En azından böylece bizim gibi küçük yerlerde olanlarında haberi olur ve araç bahanesiyle görüşmüz oluruz diye düşünüyorum. KOLAY GELSİN

Etiketler

gümüşhane il özel idaresinin sitesinde okudum.satılmış araçlar. unimog ve toyot LC ve bitane de ıveco kamyonet miş. bende oradan okudum. ya aylardır ihale peşinde koşmaktayım yanıbaşımda araç satılmışta haberim yokmuş valla haberim olsa ikisinide alırdım. unimogla LC yi hurda bile olsa o fiyata alırdım.yapardım ikisinide valla.

bahadır kardeş burda zaten herkes ihale ilanlarını veriyo fakat saolsun bazı şahışlar ticari gözü doymaz bir şekilde baktıkları için artık yayınlanması bence mantıklı degil.almak isteyen araştırıp bulsun derim. bu fikrime katılan vardır sanırım. diger fikrim güzeldi ama yapılmaz sanırım.gezenbilirde kimseden ses çıkmıyor.

atilladnc' Alıntı:
gümüşhane il özel idaresinin sitesinde okudum.satılmış araçlar. unimog ve toyot LC ve bitane de ıveco kamyonet miş. bende oradan okudum. ya aylardır ihale peşinde koşmaktayım yanıbaşımda araç satılmışta haberim yokmuş valla haberim olsa ikisinide alırdım. unimogla LC yi hurda bile olsa o fiyata alırdım.yapardım ikisinide valla.

bahadır kardeş burda zaten herkes ihale ilanlarını veriyo fakat saolsun bazı şahışlar ticari gözü doymaz bir şekilde baktıkları için artık yayınlanması bence mantıklı degil.almak isteyen araştırıp bulsun derim. bu fikrime katılan vardır sanırım. diger fikrim güzeldi ama yapılmaz sanırım.gezenbilirde kimseden ses çıkmıyor.

atilla adamların işi bu bundan kazanıyorlar satılırken bu araçlar aluminyum demir kilosuna satılır sonrasında ihaleyi alandan sen ben araç diye alırız düzenin dışında hareket etmek ne yazıkki çok bir yarar getirmiyor sen ben tün gezenbilir bir araya gelsek onlar gibi 150 200 bazen 40 neyse sayı araç alamayız bakma gürültü patırtıya yağmasalarda gürler bizim adamlar allah razı olsun ki en azından o var :smiley: bunun içinde unimog var cj ciler var lr ciler var japonlar var mercedec g var dediklerini okudum birliktelikten güç doğarda burada zevk ve beyeni çok çeşitli olduğundan bir araya gelip ihaleyi bu şekilde sonlandırmak mümkün değil amma hurdasandan görüyoruz bazen kırıkkalede 5 araç diyor biner gidersin bu siteden 5 kişi anlaşır 5 araç alır gelirsin bu olur başkası olmaz

Arkadaşlar ben yeni üyeyim tam bir defender hastasıyım.Çok istememe ramen bir türlü alamadım sitelerde olanlar çok para istiyolar ve ben tam olarak anlayamadığım için cesaret edemiyorum. Şimdi bir iki aracı takip ediyorum. Ama en çok aklıma takılan düz dizellerin 35000-40000 km ömrü olduğu motorun söyleniyor buna karşılık benzinlilerin 400-500 bin rahat gittiği söyleniyor bu durumda lpgtakılı bir benzinli daha mı mantıklı acaba

Bahattin bey motor önrüne çokda kafa yormaya gerek yok önemli olan defenderde kaporta ve iç döşeme
bizdeki araçarın birindede motor surunu çıktı Ankaradan 1500tl ye çıkma motor aldık yola devam

Teşekkürler Yunus bey. Bir defender var 93 model benzinli yakında ihaleye çıkacak kaportası çok düzgün lastikler yeni iç döşeme gayet güzel kumaşında bile deforme yok gibi tapu kadastro aracı km si az acil boya ihtiyacıda yok kaça liraya kadar yükseltsem veya kaç lirayı geçmememi önerirsiniz.

Bahattin' Alıntı:
Teşekkürler Yunus bey. Bir defender var 93 model benzinli yakında ihaleye çıkacak kaportası çok düzgün lastikler yeni iç döşeme gayet güzel kumaşında bile deforme yok gibi tapu kadastro aracı km si az acil boya ihtiyacıda yok kaça liraya kadar yükseltsem veya kaç lirayı geçmememi önerirsiniz.
Aynı özelliklerde geçen ay izmitdeki tapu kadostro aracı 9,5 bine gitti ama 12bin sınırına dayanırsa kesinlikle tavsiye etmem +vergileri ve işletme maliyetide var bu paralara piyasadanda güzel araç bulabilirsiniz

Bahattin bey tapu kadastro araçları genelde iyi ve bakımlıdır.Yalnız arkadaşları dediği rakamlara daha iyi araçlarda var.Hemde bu sitede.İhale hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Nerde ve ne zaman gibi ihtiyacı olan arakadaşlara yardımcı olacağına inanıyorum.KOLAY GELSİN

Arkadaşlar ihale tarihi belli olunca burdan bildiririm.Birkaç ilde arkadaşlarım takip ediyorlar bana bildirince bende sitedeki arkadaşlara duyururum

Teşekkürler bahattin bey ihale haberlerinizi bekliyoruz.İnşallah buralarda ihale olurda bende haber veririm ve böylece görüşmüş oluruz. :smiley: :smiley:

Arkadaşlar şimdi vereceğim linkte ihale var bir bakarsanız iyi olur .Diyarbakır Milli Emlak 'da .

http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/diyarbakir_tasinirmal7.pdf

Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan varsa ibzide bilgilendirirse sevinirim. KOLAY GELSİN

milli emlak taşiş gibi resimli yapsa ilanları görsek ne iyi olurdu aramadım ama aradığınızda muhatap zor buluyorsunuz en iyi diyarbakırda tanıdık vasıtasi ile araçlara baktırmak

evet haklısınız arkadaşlar o yüzden araçlar hakkında bilgisi olan veya yakınlarda olan arkadaşlardan rica ediyoruz bir bakıp sitede yayınlarlarsa bizde belki araç sahibi oluruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR