Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
edaghan' Alıntı:
Bülent, heyecan arıyorsun gibi bir his var içimde. LR 3.5 veya 3.9 V8 yetmez mi?
yeter engin yeter, 2.5 ten 3.5 3.9 a çıkmak müthiş değiştirir. araştırırken yolum ford un bu motoruna düştü ankarada sifır satan bir yer var amerikada bu motor 6000-7000 usd 12 000 usd ye kara çıkıyor demem o ki sadece bu işi yapan zaman zaman defender gibi ihaleye çıkan motorlar aksessuarlar varmı (yedek parça yani ) çıkma almayı düşünmüyorum zaten şu sıralar yapamamda yapmayı hani hazır bu sayfalardan görüpte defender alanlara ben hep söylerim kaporta ve motordan başlayın boş verin aksessuaraı diye o yüzden.... LR 300 TDİ, Puma veya LR 3.5 3.9 V8 her şekilde yeter..
New BOSS 302 motor ford
B303 Camshaft - Manual Transmission
• New BOSS 302 crate engines feature race quality components at entry level pricing.
• Utiilizing all forged internals the X302E and X302B crate engines are an excellent value and a solid foundation for any performance combination including forced induction.
• The best bang-for-the-buck in Ford small block crate engines!
• 302 cubic inches
• 345 hp
• 9.0:1 compression ratio (nominal)
• Forged pistons
• Forged steel connecting rods
• BOSS 4-bolt main block M-6010-BOSS302
• Hydraulic roller camshaft M-6250-B303 , .480" lift intake and exhaust, duration at .050" is 224 degrees intake and exhaust
en başında böyle bişey koymalıydım o kaputun altına (eski hisar topcular vapura yetişirken 2007 defender peşimdeydi kartal pendik o taraflarda bir bastırdık yetişelim diye vapura binince arkadaşlar geldi abi sendeki motor 2.5 değilmiydi v8 i nezaman koydun dediler halen 2.5 dedim peki yakıt ne kullanıyorsun katkılı bişeymi evet en katkılısından lpg
söylediğine göre 120 - 130 la yetişememiş onların yalancısıyım bende bu hikaye ile avunuyorum şimdilik idare ederim amma dediğim gibi ilk yapılacak şey eğer bu araç tek aracınız sa her nekadar üzerindeki araç bineklerle yarışmayacaksanız tabi kendine göre güçlüde olsa önce motor nekadar iyi olursa olsun güçlü seri cimri bir motora geçin )