Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,698
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Arkadaşlar bu Diyarbakır'daki araçlar hakkında bi şeyler öğrenemedik hala bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.KOLAY GELSİN ;)

Etiketler

Arkadaşlar 93 model benzinli olanlar hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Özellikl bu araçlar İngilizmi yoka otkarmı hangisi daha iyi.Kaç beygir bunlar .Birde milli mlaktan araç alan varmı ihale üzerine + ne kadar gidiyor. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....

Araçlar 93 model olduğuna göre otokar üretimi olması lazım benzin mi dizel olyını bilemem ama tahminim benzinli çünkü kamu da 1993 modeller 300tdi diye biliyorum benzinli ve hidrolik direksyon zannedersem eğer tabu kadasturonun aracı ise geçen gezen bilirde bahsediliyordu trabzondan biri 7-8 almış 10 satıyordu heralde

Bahadır bey mart 13 den beri sadece biz konuşuyoruz dikkatınızı çektimi ihale bitsin biz susar diyer arkadaşlar konuşur nedense ihale öncesi bir sessizlik oluyor herkes üç maymun oynuyor neden acaba sizce ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Arkadaşlar Merhaba,

1993 ler aldığım duyuma göre benzinli araçlar arkadaşlar hatta diğer 4x4lerde benzinli....

Şimdi kimsenin sesinin çıkmamasındada olay şu bence...Bu form a hergün girip mesaj yazan ve yazılanları takip eden insanlar 4x4 araç sevdalısı arkadaşlar.Ya mevcutta arabası var ama daha yenisini ve değişiğini düşünüyor yada aracı yok almak istiyor.Dolayısı ile ses çıkarsa bir türlü (belkide ihaleye girmeyi düşünüyor....???)çıkarmasa bir türlü... Çünki bu ve buna benzer ihalelerin bu kadar dillendirilip açığa vurulması dolayısı ile ihaleye katılmayı düşünen ve katılan insanların sayısını artırıyor.

Hatta aylar önce yine aynı bölümde bir arkadaş" bu forumda ihale işlerini sırf ticaret için takip eden türkiyedeki kurumlardan satılan araçları kendilerinin almalarını bir hakmış gören insanlarda var sizler burada yazdığınız sürece onların da haberi olacak ve ihaleye gireceklerdir" şeklinde bir mesaj atılmıştı.Haklı olabilir ama onlar zaten bu işi profösyonel olarak takip ediyorlar.

İhalelerden 3 adet araç almış ve zevkle karışık,kızgınlık,öfke vs duygularla 2 sini adam etmiş bir insan olarak tavsiyem; gerekli bilgi,ustalık,malzeme ve en önemlisi para yoksa ihalelerden araç alınmaması yönünde, bunun yerine amatör satıcılar ve 4x4 severlerden,kullanılmakta olan araçları almanız.Zira o araçlar bir miktar para harcanmış en azından yürür durumdadır.Aldıktan sonra zaten insan duramaz zamanla bir takım şeyler yaptırır,ama enazından aldığınız insan emek harcamış olacaktır.

Herkese selam

gokhanlro' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,

amatör satıcılar ve 4x4 severlerden,kullanılmakta olan araçları almanız.Zira o araçlar bir miktar para harcanmış en azından yürür durumdadır.Aldıktan sonra zaten insan duramaz zamanla bir takım şeyler yaptırır,ama enazından aldığınız insan emek harcamış olacaktır.

Herkese selam

Tek kelime ile konuya son nokta :smiley: ;) :D 8)

simurg2' Alıntı:
Araçlar 93 model olduğuna göre otokar üretimi olması lazım benzin mi dizel olyını bilemem ama tahminim benzinli çünkü kamu da 1993 modeller 300tdi diye biliyorum benzinli ve hidrolik direksyon zannedersem eğer tabu kadasturonun aracı ise geçen gezen bilirde bahsediliyordu trabzondan biri 7-8 almış 10 satıyordu heralde

Bahsi geçen araç 13,5 + ihale masrafları ile sonlanmış 17 yede satışa çıkmıştı.

Bence ihalelerin açığa vurulup herkes tarafından bilinmesi bizlerin işine gelir nihayi son tüketici biziz ama ihaleye girip bir çok aracı olduğu halde birkaç araç yada bir araç daha alıp bu işin bir şekilde ticaretini yapan kişiler nihayı son tüketici değiller bu işten para kazanmak isteyen kişiler bizim iştediğimiz bu araç simsarlarının ihaleleri bir şekilde perdelemesini engelemek yoksa bu simsarların her ihaleden bir şekilde haftalar önce hatta ilana çıkmadan haberi oluyor o kişilerin buradan araçlardan haberinin olabileceğini düşünmek biraz komik olur burda araç sahibi olmak isteyen arkadaşlar ihaleleri takip etsin ben elimden geldiğince yeni aracı ihaleden almak isteyen arkadaşlara yardıma çalışıyorum şimdi reklamını yapmak istemiyorum ama ankara ivedikteki aradaşların işi bu onları anlarım ama ya site içinden arkadaşların saklamasına anlam veremedim hani paylaşım sitesi idi.İhaleye bizim gibi on kişinin gitmesi ivediktekilerin işine gelmez yoksa biz nihayi tüketiciler zaten vereceği para belli yükselirse almaz o0lur biter ama bu işin ticaretini yapan ivediktekiler bizim gibiler ihaleye gitmesin meydan onlara kalsın istıyor yoksa benzinli defendere 13+ masraflarla almaz ihale bedelinden biraz üzerinde bitirirlerdi ihaleye bizler gibi son tüketiciler katılınca hem kamu araçlarını yok pahasına alamıyorlar bizlerin ihaleleri takip etmesi ve açık etmesi vede katılması son tüketici olarak hem bize hem kamuya hem elinde araç bulunan arkadaşa yarıyor.

birde şunu söyleyeceğim fincancı katırlarını ürkütünce konu birden hareketlendi

Arkadaşlar herkes nasibini alır.Ama iyi ama kötü.Bizim gibi birdefender almak için ihale takipetmek kolay değil profosyonel yani alıp satanlara bu iş kolay gelebilir.Ama onlarında biraz anlayışlı olması gerekmezmi.Yani Fair Play diyorum .Arkadaşların dediği gibi fincancı katırlarını ürkütmeye devam.KOLAY GELSİN ;)

aslında kamuda heryerde bir çok araç satışı yapılabiliyor artık küçük ilçelerde bile maliye araç satışı yapabiliyor ve bunlardan haberdar olmak maalesef imkansız gibi bir şey bu ihalelerden bu işin ticaretini yapan insanların bile haberi olmuyor genelde çünkü sadece yerel gazetelerde ilan edilip öyle ihale ediliyor ilan masrafı olmasın diye böyle bir yol izliyorlar sanırım
nasip allah herkesin gönlüne göre versin
bizim burada telekomun araçları satıldığı zaman 2500 tl ye verecek adam bulamamışlar ama benim hiç haberim olmadı dedim ya nasip işte olmadımı olmuyor

Arkadaşlar site içi yada dışı bir ilan oldumu bu camiada (yani araçları takip edip alıp satanlar site içi yada dışı fark etmez aracı olsun olmasın fark etmez )herkesin haberi o veya bu şekilde vardır sorun burda paylaşma yada kendine saklama yada kendi aralarında pay etme olay bu

şimdi siz bir araç alacaksınız ve bir ihale duydunuz ihalede bir land rover var siz bu ihaleye girecekseniz duyururmusunuz hiç sanmıyorum duyurmazsınız
bu durum böyle bişey
ha şimdi bir araç sahibisiniz bundan sonra duyacağınız ilanları burada yayınlarsınız tabiki duyarsanız çünkü böyle bir ihale varmış yokmuş artık sizi ilgilendirmiyodur neden çünkü siz amacınıza ulaşmışsınız artık
burada kanımca böyle bir durum çıkıyor ortaya
saygılar

kesinlikle öyle değil tamtersi aracı olan kişiler yapıyor bu işi bu sitede sabahtan beri anlattığım o aldıkları aracı satıp sitede reklamını yapıp kendileri araç alırken yada müşteri oldukların mündar para etmez diyorlar kendileri alınca altın oluyor yoksa kamunun aracı meraklılarına sayısal olarak yeter saklamanıza gerek yok saklanmasını isteyen bu kişiler çünkü kendileri düşük fiyatlara alıyor yüksek fiyatlara satmak istiyor yada satıyor farzedelim ikimizde gezenbilir üyesi aynı araçlara talip olduk anlaşıp alırız ama bu arkadaşlar bizim olmamızı neden istemıyor çünkü onlar yok pahasına alıp bize satacaklar biz ihaleye girip onlara vereceğimiz fazla paradan daha aşaği ama onlardan daha yükseğpe almaya razıyız çünkü biz son tüketiciy7iz onlar süsleyip alayıp pullayıp bize satacaklar gerçek değer onların işne gelmez mevzu bu yoksa benim aracım var diye bu konuları yazmıyorum gezenbiliri bir şekilde nihayı müşterilerine ulaşmak için kulanıyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR