Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,311

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

yanasip siteye üye arkadaşlar siz hiç merak etmeyin hakkında konuşulan ve bahsedilenlerden haberi var biz burda bütün ihaleleri açık edersek daha öncede bahsettim ihaleler resmen saklanıyor bir nebze ihalelerden ne kadar çok alıcının haberi olursa okadar katılan oluyor mardınde 11 aracın ardında 10 araçlık bir ihale olsa yanasip onudamı alacak demek istediğim bu (yüksek meblalar tutuyor)

simurg2' Alıntı:
yanasip siteye üye arkadaşlar siz hiç merak etmeyin hakkında konuşulan ve bahsedilenlerden haberi var biz burda bütün ihaleleri açık edersek daha öncede bahsettim ihaleler resmen saklanıyor bir nebze ihalelerden ne kadar çok alıcının haberi olursa okadar katılan oluyor mardınde 11 aracın ardında 10 araçlık bir ihale olsa yanasip onudamı alacak demek istediğim bu (yüksek meblalar tutuyor)

ya nasip eğer siteye üye ise adıyamanda neden araç alamamış açıkaçası bilmek isterdim iki tane 92 dizel varmış iyi durumda 10 bine satılmış diğer 87 88 ler 5 6 bin arası satılmış alanlar içinde ya nasip yok ihaleye 25 30 kişi katılmış demekki halen defenderler revaçta..

byhunter' Alıntı:
ya nasip eğer siteye üye ise adıyamanda neden araç alamamış açıkaçası bilmek isterdim iki tane 92 dizel varmış iyi durumda 10 bine satılmış diğer 87 88 ler 5 6 bin arası satılmış alanlar içinde ya nasip yok ihaleye 25 30 kişi katılmış demekki halen defenderler revaçta..

Yanasip"in dosyası ihalede kabul edilmedi bir evrakı eksikti ve ihale dışı kaldı. çok itiraz etti ama ihale komisyonu kararında geri dönmedi,

1 adet 92 model araç vardı ve oda 8800 e satıldı Adıyaman lı bir esnaf aldı Yanasip"in yanında olan kendini İvedik"te hurdacıyım diyen biri

vardı ihaleyi alan vatandaşa 9500 teklifte bulundu aracı bana ver diye ama oda teklifi kabul etmedi.

byhunter' Alıntı:
nejat bey haklısınız.. umarım en kısa sürede üye olur.

Arkadaşlar, yanasip zaten üye olmuştu. Toyota ların ihalesinden sonra toyotacı arkadaşlarda kızmıştı. O 'da serzenişte bulunan arkadaşlara cevap vermek için üye olmuştu. Arkadaş ticaret yapıyor diyorsunuz ama kendisi tekel oluşturmaya çalıtşırıyor. Karaborsa yani...

byseyyah' Alıntı:
.... Arkadaş ticaret yapıyor diyorsunuz ama kendisi tekel oluşturmaya çalıtşırıyor. Karaborsa yani...

Şimdi vereceğim cevap lütfen yanlış anlaşılmasın. Bu konuda taraf değilim, hiçkimseyi savunmak gibi bir durumum da yok.

Bir kişinin hemen her ihaleye giriyor olması, bu ihalelerde usule uygun olarak arttırım yaparak ihalenin uhdesinde kalması "tekel oluşturmak" değildir.
Olsa olsa bu kişinin pazarda (resmi kurumlardan satılan Defender pazarı) hakim konumda olmasından söz edilebilir ki o da tartışılır.
Unutmayın ki satış ihalelerini yapan kurumlar ilana çıkıyor ve bu ihaleler herkese açık.

Karaborsa demek de doğru değil. Bolca miktarda araç değişik kişi ve kurumlardan satılıyor ve serbest piyasa şartlarında satılıyor. Sanmıyorum ki insanlar 10-13 bin TL aralığında olan bir 2.5 benzinli Defender için 25-30 bin TL versinler.

nkurtkaya' Alıntı:
Şimdi vereceğim cevap lütfen yanlış anlaşılmasın. Bu konuda taraf değilim, hiçkimseyi savunmak gibi bir durumum da yok.

Bir kişinin hemen her ihaleye giriyor olması, bu ihalelerde usule uygun olarak arttırım yaparak ihalenin uhdesinde kalması "tekel oluşturmak" değildir.
Olsa olsa bu kişinin pazarda (resmi kurumlardan satılan Defender pazarı) hakim konumda olmasından söz edilebilir ki o da tartışılır.
Unutmayın ki satış ihalelerini yapan kurumlar ilana çıkıyor ve bu ihaleler herkese açık.

Karaborsa demek de doğru değil. Bolca miktarda araç değişik kişi ve kurumlardan satılıyor ve serbest piyasa şartlarında satılıyor. Sanmıyorum ki insanlar 10-13 bin TL aralığında olan bir 2.5 benzinli Defender için 25-30 bin TL versinler.

Bende Nejat beye katılıyorum. sonuçta bu bir açık ihale.Tekelcilik anlamında değerlendirilmemeli.

Yani arkadaşlar siz diyorsunuz ki ; Zengin, parası olan bir adam gelip bulunduğunuz şehirdeki tüm fırınları satın alsa ve ekmek fiyatlarını üçe katlasa bunun adı : Bu adam ekmek pazarına hakim, serbest piyasa şartlarında ticaret yapıyor, kimse birşey diyemez.

Bilemiyorum sanki böyle olmamalı gibime geliyor. Ama tabiki görüş farkıdır saygı duyuyorum.

byseyyah' Alıntı:
Yani arkadaşlar siz diyorsunuz ki ; Zengin, parası olan bir adam gelip bulunduğunuz şehirdeki tüm fırınları satın alsa ve ekmek fiyatlarını üçe katlasa bunun adı : Bu adam ekmek pazarına hakim, serbest piyasa şartlarında ticaret yapıyor, kimse birşey diyemez.

Bilemiyorum sanki böyle olmamalı gibime geliyor. Ama tabiki görüş farkıdır saygı duyuyorum.

fark surda, yanasip tum defender satislarini ve fiyatlarini kontrol etmiyor. etseydi tekellesmeden bahsedilebilirdi

zileli' Alıntı:
Yanasip"in dosyası ihalede kabul edilmedi bir evrakı eksikti ve ihale dışı kaldı. çok itiraz etti ama ihale komisyonu kararında geri dönmedi,

1 adet 92 model araç vardı ve oda 8800 e satıldı Adıyaman lı bir esnaf aldı Yanasip"in yanında olan kendini İvedik"te hurdacıyım diyen biri

vardı ihaleyi alan vatandaşa 9500 teklifte bulundu aracı bana ver diye ama oda teklifi kabul etmedi.

Bugün sabah bir telefon geldi TPAO"dan ve yeni bir DEFENDER sahibi olduğum müjdesini verdiler NASİP işte ;D ;D

bende Adıyaman daki ihaleye acemice katılmıştım ve yanlış tekliften dolayı ihaleden çekilmiştim, ama bu aracın bana kaldığını ve

alabileceğimi söylediler. ( oysa ben araç alamadım diye çoktaaan geri dönmüştüm memlekete ) haftaya gidip aracımı teslim alacağım.

işte yeni DEFENDER"im

[attachment=1][attachment=2] bu 2 numara oldu :smiley:

land 1.jpg

zileli' Alıntı:
Teşekkürler daha teslim almadım ama Hayırlı olacak İnşallah.

Olur olur... İyiye düşün, iyiye yor, iyi olur....

(taaa Zile'ye ne faydam olur bilmem ama, kan grubumuz aynı bu arada, haberin ossun)

Alfonse' Alıntı:
Olur olur... İyiye düşün, iyiye yor, iyi olur....

(taaa Zile'ye ne faydam olur bilmem ama, kan grubumuz aynı bu arada, haberin ossun)

iyi olacak inşallah bu araç için kredi bile çekmiştim bankadan. Kan kana can Cana hemiiii ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR