bütün araçların resimleri telekom sayfasında var bu araçların hepsi faal araçlardır diye düşünüyorum bu araçlar 20 000 tl üzeride satış olur diye düşünüyorum çünkü ihale afişe olduğu için gerçekten bu araçları kullanmak isteyen bizler gibi insan lar da gireceği için burada ticaret erbabı kişiler bu araçları pekde öyle ucuza kapatamazlar
bütün araçların resimleri telekom sayfasında var bu araçların hepsi faal araçlardır diye düşünüyorum bu araçlar 20 000 tl üzeride satış olur diye düşünüyorum çünkü ihale afişe olduğu için gerçekten bu araçları kullanmak isteyen bizler gibi insan lar da gireceği için burada ticaret erbabı kişiler bu araçları pekde öyle ucuza kapatamazlar
Link için teşekkürler.
Bu kadar unimog bir anda çıkınca unimog talebininde sınırlı olduğunu düşünürsek ben fiyatın çok yüksek olacağını tahmin etmiyorum. Özellikle istanbula uzak araçların ucuz gidebileceğini düşünüyorum.... Bunlar iyimser düşünceler tabi...
bende bunlar resimlere bakarken kaptırdılar kendilerini hayallere diyordum baya bir ses çıkmayınca topikte
valla aklınızda kalacağına emeğiniz kalsın girin ihaleye derim bu iş birazda nasip meselesi verin teklifi bakarsınız size kalır
araçlar güzel bence alımı satımı dahil 22000 tlye gelecek bir 98 model tdi bence normal öyle abartıldığı gibi çok da masraf çıkaracağını sanmıyorum
bu araçlar halen kullanılan araçlar hatta bu araçların satılığa çıktığından çoğu telekom şubesinin haberi bile yoktu bence orjinal orjinaldir bu araçları dediğim rakama denk gelecek şekilde alına bilirse ondan ötesi şamda kayısı
bu benim şahsi görüşüm
araçlar güzel bence alımı satımı dahil 22000 tlye gelecek bir 98 model tdi bence normal öyle abartıldığı gibi çok da masraf çıkaracağını sanmıyorum
bu araçlar halen kullanılan araçlar hatta bu araçların satılığa çıktığından çoğu telekom şubesinin haberi bile yoktu bence orjinal orjinaldir bu araçları dediğim rakama denk gelecek şekilde alına bilirse ondan ötesi şamda kayısı
bu benim şahsi görüşüm
dikkat edersaniz 22000 tl ye almak tan bahsetmiyorum bu aracı vergileri ve alım satımı hereyi dahil olarak 22000 tl ye mal edebilirseniz diyorum yani bu + - ihalede bu aracın 18000 tl ye size kalması demek üstüne +0/018 kdv 21240 tl eder alımı satımı sigortası 22000 tl
üzerine çok para harcamak isterseniz değil 8 18 bile harcarsınız
kaldıki 8000 tl bile harcasanız 98 model orjinal ve tdi araca bineceksiniz bence bu kriterleri göz önünde bulundurmakta her zaman fayda var
saygılar