Giresun ihalesi konusunda ilginiz ve bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Giresunda yapılacak yeni ihalenin tarihi hakkında bilginiz olursa , haber verebilirseniz çok sevinirim. saygılar.
Giresun ihalesi konusunda ilginiz ve bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Giresunda yapılacak yeni ihalenin tarihi hakkında bilginiz olursa , haber verebilirseniz çok sevinirim. saygılar.
Canım arkadaşım valla bende merak ediyorum . Alınabilirmi acaba. İhaleden araba almak o kadar kolay olmuyor. Afyonda yapılan ihalede 2500 TL den satışa çıkan aracı 12000 TL ye sattıklarında bütün hayallerim suya indi. Ama o araçta cidden o para olmasada senin dediğin rakamlardan alınabilirdi.
Sabır edeceksin diyeceğim ama, sabırla olacak iş değil, izamanın varsa il il koşturup ihalelere gireceksin. Yapacağın masrafları da düşünecek olursan bir de araç da alamassan boşuna gidip gelmiş olacaksın.
iyi günler ben de land rover defender almak istiyorum mke den vb. yerlerden nasıl takip edilebilir bir anlatırsanız sevinirim ihaleleri internnetten bulamadım da
eğer ki ihaleli değil de gidip orda halı hazırda satışta olanlardan alacaksanız... sabah gitseniz akşama kadar halleder aracı çıkartırsınız. 700 küsür tane araç var incelemenizde yarar var ama, kapısı penceresi eksik, kaportası sağlam göçük, içi dağılmış, diff i sökülmüş vs vs de çok araç var...