Land Rover Defender 90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,923
Ynt: Land Rover Defender 90

en güzeli bence 11o tek kabin kamyonetini alıp onu kısaltmak birde üzerine tente rolbarlar .hem maliyet düşük olur hemde saç yada aliminyumla faz la uğraşılmaz.hem zaman artar hemde para diye düşünüyorum.8.000 10.000 arasına orta halli bir tane alınabilir sanırım birde 3.9 v8 işlem tamam.

Etiketler

Gezdiğim hiçbir ülkede arazi araçlarına genel olarak "jeep" denildiğini duymadım, peçeteye selpak denmesi gibi bi durum. Ülkemize ilk giren 4 çeker araçlar Jeep Willys sanırım, o yüzden cip diye bir tabir oluşmuş, arazi taşıtı veya 4 çeker demek zor olduğu için cip diyoruz.

ülkemizde bunun örnekleri saymakla bitmez
benim çok takık olduğum şeyde tüplü ocaklara aygaz denmesi adı zor olan bi marka ilk olsa ne olurdu acaba ;D

gezdigimiz ülkelerde ne dendigi önemli degil bence, biz bu ülke icin konusmuyormuyuz? yani bu ülkede ne deniyor? neden boyle deniliyor?
bence de markayla alakasi yok tamamen ezbere soylenen bir durum
Yoksa bilincli bir sey olsa insanlar land rover demezmi yaw!!!!

bence bilinçli de olsa denmez eğer ilk land gelseydi de denmezdi bu biraz ağza uygunlukla alakalı

bide anlayamadığım bişey var defenderı, feministlerin kadın haklarını savunudukları gbi bagıra bağıra övmekle bitiremiyosunuz.
kardeşim iyidir kalitelidir bunu o araç yıllardır kanıtlamış zaten. en iyi defender diye bişey demek hem yanlış hem saçma.

bide yıllardır defender üretiliyo ve aynı kasa diyosunuz peki neden aramızdan kimse gidip sıfır defender almıyo ?

veya siz defenderı öven arkadaşlar siz defenderın sıfırına 70-80 bin ytl verir misiniz ?

(fiyata inanmayanlar otokarın sitesinden bakabilir)

Selamlar; sezgin kardesim yanlis ve sacma demen dogru degil cünkü bizim fikrimiz benim fikrim eniyi DEFENDER ve bu aractan ve markadan daha safkan bir tane daha arazi tasiti yoktur...Katilip katilmaman seni baglar. Mesela ben cj iyidir kötüdür yorum yapmiyorum cunku beni baglamaz ben DEFENDER hakkinda görüs bildiriyorum kisisel görüs elbette.

Bence alacak kapasite mali güc olsa ortalikta defenderden baska arac olmazdi
Ve ben DEFEDENDERI öven arkadas degil sifiri 80 küsür modeline bile en az 20 bin odüyoruz.olsa elbette alirim arazi araci almak isttiyorsun elinde 70 bin var SIFIR almak istiyorsun ben sorayim DEFENDER den baska arac alinirmi yaw yok sen kaldirima arazi diyorsan alirsin bir arazi toros u gidersin

Ben gercekleri aktarayim 30 yildir ayni kasayi ureten baska marka model yoktur cumku talep yoktur DEFENDER üretilir cunku talep vardir kalite vardir dayaniklilik vardir
demekki satiliyor dmeekki bizim bilmedigimiz kisiler satin aliyor bu araci ki yapiliyor demekki 70 80 bin odeyen insanlar halen cok ve ödeyemeyenerde iyi bir 92vb. defendere 40 bin civarinda gözünü kirpmadan ödüyor 40 bine bir suru arac varken neden 20 yillik araba alinir demi alinir cunku o LAND ROVER DEFENDER yani nice sifir araci DEFENDERIN 20 yilligi ile kiyaslayabilirsin ama en fazla 5-10 yil, ondan sonra DEFENDERi kiyaslamak icin yeni bir arac bulman gerek cünkü DEFENDER halen yollarda olacak iste olay bu DEFENDER terminatör gibidir yok eder var olur.......

hocam yeni bi araştırma yaptım piyasada 1997 model üzeri defender yok denecek kadar az bu 97 üzerini de otokar askeriye için üretiyor yani devletten başka kimse defendere 70-80 bin vermiyor yani mali gücü buna yeterli olanlar da vermiyor

70bine sıfır 4x4 alacaksam arazi için defender almam (benim görüşüm) ama 20 yaşındakine 20bin yada 10 yaşındakine 30bin veririm çünkü aynı araç

neyse uzatmaya gerek yok defender kalitesine ve geçmişine saygım var

ben konuyu tamamen arazi bazinda ele aldim ve tabiki abartmis olabilirim cunku ben defender sahibi hatta fanatigiyim
o parayi kim verir kim vermez onu kimse bilemez vermez de verirde diyemeyiz sanirim

2007 yilinda 226000 adet satis yapmistir land rover ....

Bu arada ilgilenen arkadaslara , Avusturya wolfsberg sehri Defender klüp üyeleri 6 araclik bir ekiple Avusturyadan Cin ( pekin) e 13.000 km lik yol kat ederek problemsiz ulasmistir .....

Land Rover Defender 90 arıyorum. çok iyi bir şey istemiyorum ben toparlayabilirim. varmı bir yerlerde unutulmuş Land Rover Defender 90 bilen.

Valla İzmir Aliağa MKE bir tane askeri gemiye yaklama esnasında düsmüs olacaktı. Ama satıldı mı bilmiyorum.

erzurum otokar yetkili servisinde var bir tane 90 lık diesel otogüleryüz 0442 2490785 telefon açıp özelliklerini sorabilirsin bu numaradan osman usta sahibi

Ankara ivedikte 2 tane var benzinli, Bir tanede Antalya/ Alanya Hüseyin Kola da var, benzinli çok az km li.

Bence de en iyi arazi aracı seni arazide bırakmayanı ya da en az bırakanıdır. Çok önemli, bizim bu araçlara yaptıklarımızı düşündüğümüzde, çok bile sağlamlar

Dünyada land kadar çok kulanılan ve birebir arazi için üretilen başka bir araç var mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.