Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,813
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

tusan merhaba çadırı sedat beyin çadırsisteminde ilk yapacağım ancak pilanım şöyle buçadırın üzene cihanın bahsettiği manzemeleride koyacak şekilde olacak yani cadırın içerisinde yüksek basınçlı gazlı amatisörlerden bildiğiniz koymayı düşünüyorum sanırım buşekilde uygularım birde cadırın yüksekliği 12 veya 15 cm geçmemesi için içinin yatağını şişme yatak kullanarak buyüksekliği korumak amacım neden böyle bişi düşündüm üzerine lambalar vsayre gibi gereçleride koyunca aracın estetik görünümü nasıl olacak bunuda merak ediyorum bakalım ortaya ne çıkacak...

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Ahmet bey,
FJ40 için difransiyeli korumaya yönelik birşey yaptınızmı hiç.
Ben sürekli vuruyorum bir gün deleceğim gibi.

sedat bey defransiyel koruma yapılmıcak bişi dil ancak ölçü lazım bana burda bi abimizde senin aractan hertarafı orjinal tertemiz olarak var onu ikna edebilirsem yapar gönderirim sana...

çağlar' Alıntı:
sen şöyle mi diyosun

çağların gösterdiği de uygulaya bilirim alt bagajı uzunda tutulabilir tusanın bahsettigi gibi ..

AHMET07' Alıntı:
sedat bey defransiyel koruma yapılmıcak bişi dil ancak ölçü lazım bana burda bi abimizde senin aractan hertarafı orjinal tertemiz olarak var onu ikna edebilirsem yapar gönderirim sana...

Ben bu aralar FJ40 ile VX80 arasında gidip geliyorum sürekli, ne yapacağıma henüz tam karar veremedim. 1 Kasımda dönmüş olacağım.
O zamana kadar karar veririm muhtemelen, eğer FJ40 ile devam edersem mutlaka koruma yapalım.

80 e veya 100 e gel...konforlu konforlu gidelim yolumuza.. ;D
indir abi tek arabaya, tertemiz.

çağlar' Alıntı:
80 e veya 100 e gel...konforlu konforlu gidelim yolumuza.. ;D
indir abi tek arabaya, tertemiz.

Tek e inersem aklımda 100 var ama,
Hanımı uzun yol eziyetinden kurtaralım derken bu sefer de şehir içi eziyetine maruz bırakırımış olurum.
Malum Land cruiser ı alış veriş merkezlerine falan park etmek ölüm.
Bir de bu kadar zor parketmişken bagajı doldurayım diye düşünürse diye korkuyorum ;D

sen yokken eşin kullanacaksa iş değişti. ::smiley:
ben arabamı başkası kullanınca huylanırım biraz, karımda olsa ;D ;D

çağlar' Alıntı:
sen yokken eşin kullanacaksa iş değişti. ::smiley:
ben arabamı başkası kullanınca huylanırım biraz, karımda olsa ;D ;D

Çağlar benim bu değişikliği corollaya dokunmadan yapmak istememin en büyük nedeni bu.
Eşim çok rahat kullanıyor onu, tek araca düşersek sonra yine şehir içinde kullanmaya küçük bir araç alalım deriz işin anlamı kalmaz.
düşünsene seninle kavaklıderede geçtiğimiz sokakları bir bayanın VX100 ile geçtiğini ;D ben bile 80 i oralarda nasıl döndürdüğüne şaşmıştım.
Birde bizimki dizel, 100 liraya istanbul anadolu yakasına gidip geliyor.
FJ40 ı satarsam üzerine 10000 lira daha ekleyebilirim.

Şimdi bu bilgiler ışığında önerilerinizi bekliyorum.

Mardine bi gitsekmi acaba ihale varmış.veya yokmu mardinde yaşayan bi arkadaş şu araclara baksa durumları nasılmış???

Picture 1.jpg

Bende gördüm o ihale konusunu, Mardinde tanıdıklarım var, hemde Fiat galerisi işletiyorlar. Ama uzun zamandır aramadım onları, burdanda ulaşmam zor.
Ankarada olsam biraz daha kolay olurdu. Bizden birileri alsa bunları toptan bir tanede bize düşşe ne güzel olur ;D

ben şimdi tanıdık arıyorum bakalım..birkaç resim olsa azçok gitmeye değermi anlıycam.
1000 km git 1000 km gel.alırsam bitanede sana veririm ;D

Ankarada olsaydım atlar bizim corollaya giderdik kesin, 2000 km = 250 lira
Kalırdıkda biraz, Mardin çok güzeldir şimdi. Ben 6 ay nusaybinde çalışmıştım.

fotoğraflarını çekip , gönderebilecek birini bulayımda,benim ciddi niyetim var yani..
il sağlık müdürlüğününmüş araclar , ambulans kapı çıkmasın sonra ;D ;D

Ben milli emlak diye hatırlıyorum, hatta kağan daha önce ordan araba almış
Kağan nerdesin duy sesimizi

hsbasar' Alıntı:
Ben milli emlak diye hatırlıyorum, hatta kağan daha önce ordan araba almış
Kağan nerdesin duy sesimizi

Selam ben de landı milli emlaktan aldım ve kullanıcılar gelirse, ihalede araçlar piyasa fiyatına yakın gider, ekmek çıkarmı? denemek lazım.

Merhaba Ömer

demek sen tecrübelisin bu konuda. yardım ette 80 kasaya geçelim bizde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.