tugsan75' Alıntı:Ya arkadaşlar konu başlığı açmak istemedim,buraya koyayım dedim,hazır ilgi alaka bu konudayken ;D
Alın size araç,görüntüyle bilgiler tutmuyor ama fiyat doğruysa bence kaçırmayın ;D Bu fiyata zor bulursunuz.
http://www.sahibinden.com/1999_model_super_arazi_araci_ihtiyactan-13WQQaXQQ17234927WQQpXQQdisplayitem
hsbasar' Alıntı:Tuğsan bey bende bu sabah gördüm ilanı ama insan tereddüt ediyor, bir problemi olmasın sakın. Bu fiyata böyle bir araç.
Çağlar indirim sonrası 2000 liraya yakın bir vergi çıkıyor.
cihanülker' Alıntı:ilan pasif durumda satılmış büyük ihtimal :'(
hsbasar' Alıntı:Ahmet usta size yakın güzel bir çadır kampı varmı bildiğiniz?
Kasım ayında gelipte 3-4 gün kalabileceğimiz bir yer.
Hem biz kısa bir tatil yaparız hemde siz benim çadırıda incelersiniz.
Hatta belki cihan beyde gelir
hava durumuna ve kanındaki alkol durumuna bağlı olarak değişkendir ama genelde ben giriyorum yılbaşı dahi ;D ;Dhsbasar' Alıntı:Denize girmek için kasım ayı geçmi olur
Mesela 4-5 kasım gibi gitsek.
cihanülker' Alıntı:sen antalyaya gidersinde sana kampmı olmaz valla seni bir yere göndereyim, söyle tarif edeyim 100-150 yıllık çam ağaçları içinden ,denizi görerek( 4x4 şart ) yaklaşık 15 km bir yol sonunda (offroad yaparak) 500 metrelik uzunluğa sahip bir koy çamlar ,denizi öpüyor, koy içinde tertemiz bir dere, ters ucunda bizim fakirhane taştan yapılmış barakamız ,ister çadır kur ister içinde yat tam karşısında yaklaşık 2 deniz mili adalar hele birde ayın ilk haftası gidersen dolunayda off offf bak şimdi sabah sabah kafayı oynatacağım
CDM-SUBARU' Alıntı:E Cihan baba,bu tarife göre burası cennet ;D
hsbasar' Alıntı:Ahmet usta size yakın güzel bir çadır kampı varmı bildiğiniz?
Kasım ayında gelipte 3-4 gün kalabileceğimiz bir yer.
Hem biz kısa bir tatil yaparız hemde siz benim çadırıda incelersiniz.
Hatta belki cihan beyde gelir