Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,815
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

merak etmeyin arkadaşlar 15 güne çözecem çadır işini..

Etiketler

Ya arkadaşlar konu başlığı açmak istemedim,buraya koyayım dedim,hazır ilgi alaka bu konudayken ;D

Alın size araç,görüntüyle bilgiler tutmuyor ama fiyat doğruysa bence kaçırmayın ;D Bu fiyata zor bulursunuz.

http://www.sahibinden.com/1999_model_super_arazi_araci_ihtiyactan-13WQQaXQQ17234927WQQpXQQdisplayitem

ben alıyım olmazsa.nasolsa karaborsa 35-40 isterim sonra ;D ;D
vergi nekadarki??

tugsan75' Alıntı:
Ya arkadaşlar konu başlığı açmak istemedim,buraya koyayım dedim,hazır ilgi alaka bu konudayken ;D

Alın size araç,görüntüyle bilgiler tutmuyor ama fiyat doğruysa bence kaçırmayın ;D Bu fiyata zor bulursunuz.

http://www.sahibinden.com/1999_model_super_arazi_araci_ihtiyactan-13WQQaXQQ17234927WQQpXQQdisplayitem

Tuğsan bey bende bu sabah gördüm ilanı ama insan tereddüt ediyor, bir problemi olmasın sakın. Bu fiyata böyle bir araç.
Çağlar indirim sonrası 2000 liraya yakın bir vergi çıkıyor.

Valla o kadarını bilemem yani aracın motor durumunu yani,hararet yaptırıp conta yakmadıysa zaten hiçbirşey olmamıştır ama fiyatlar aşağı yukarı bu civarlarda,ben 2 tane aldım arkadaşlara 33 ve 35 bin tl di.Vergisinide 998x2 olarak ödediler.Bence arayın vaktiniz varsada gidip bakın derim.

hsbasar' Alıntı:
Tuğsan bey bende bu sabah gördüm ilanı ama insan tereddüt ediyor, bir problemi olmasın sakın. Bu fiyata böyle bir araç.
Çağlar indirim sonrası 2000 liraya yakın bir vergi çıkıyor.

ben yanlış hesap yapmışım vergi hususunda ozaman...
motor istemediği sürece sorun yok.motorun tüm conta takımı 600-700 lira orjinal toyota..şanzıman ,motor ağır sorun yoksa gerisi hallolur.

Ahmet usta size yakın güzel bir çadır kampı varmı bildiğiniz?
Kasım ayında gelipte 3-4 gün kalabileceğimiz bir yer.
Hem biz kısa bir tatil yaparız hemde siz benim çadırıda incelersiniz.
Hatta belki cihan beyde gelir ;)

hsbasar' Alıntı:

sen antalyaya gidersinde sana kampmı olmaz valla seni bir yere göndereyim, söyle tarif edeyim 100-150 yıllık çam ağaçları içinden ,denizi görerek( 4x4 şart ) yaklaşık 15 km bir yol sonunda (offroad yaparak) 500 metrelik uzunluğa sahip bir koy çamlar ,denizi öpüyor, koy içinde tertemiz bir dere, ters ucunda bizim fakirhane taştan yapılmış barakamız ,ister çadır kur ister içinde yat tam karşısında yaklaşık 2 deniz mili adalar hele birde ayın ilk haftası gidersen dolunayda off offf bak şimdi sabah sabah kafayı oynatacağım

Denize girmek için kasım ayı geçmi olur
Mesela 4-5 kasım gibi gitsek.

cihanülker' Alıntı:
sen antalyaya gidersinde sana kampmı olmaz valla seni bir yere göndereyim, söyle tarif edeyim 100-150 yıllık çam ağaçları içinden ,denizi görerek( 4x4 şart ) yaklaşık 15 km bir yol sonunda (offroad yaparak) 500 metrelik uzunluğa sahip bir koy çamlar ,denizi öpüyor, koy içinde tertemiz bir dere, ters ucunda bizim fakirhane taştan yapılmış barakamız ,ister çadır kur ister içinde yat tam karşısında yaklaşık 2 deniz mili adalar hele birde ayın ilk haftası gidersen dolunayda off offf bak şimdi sabah sabah kafayı oynatacağım

E Cihan baba,bu tarife göre burası cennet ;D

hsbasar' Alıntı:

sedat bey tabiki bulurum kamp kurcak biyer nedemek.. ayrıca cihanın bahsettiği koydaydık cumartesi akşamdan kamp kurdum öyle güzl eylendik sormayı sabah 4.30 dayattık sabah denize giedik öğlen yaylalara çıktık hahtasonu süperdi annicanız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR